SBI Memur Sonucu 2023: Hindistan Devlet Bankası SBI’yı yayınladı Katip ana sonuç Junior Associates 2022 için bugün, 10 Mart 2023. Junior Associates (Müşteri Destek ve Satış) işe alım sınavına giren adaylar, sonuçlarını sbi.co.in adresindeki resmi web sitesinde kontrol edebilirler.
SBI Katibi Ana Sınavı 2022, 15 Ocak 2023’te gerçekleştirildi. Şimdi Hindistan Devlet Bankası Merkezi İşe Alım ve Terfi Departmanı Kurumsal Merkezi, Junior Associates (Müşteri Desteği ve Satış) ön sonucunu yayınladı.
Hindistan Devlet Bankası, bu işe alım süreci aracılığıyla toplam 5.008 Kıdemsiz Çalışan (Müşteri Desteği ve Satış) pozisyonunu doldurmayı hedefliyor. Adaylar, sonucun geçici olduğunu ve nihai olmadığını not etmelidir. Nihai seçim, yerel dil(ler)deki yetenek testlerine ve diğer uygunluk kriterlerini karşılamaya dayalı olarak yapılacaktır.
İndirme: {link: SBI Katibi Ana Sonucu 2023
Nasıl kontrol edilir SBI Katibi Ana Sonucu 2023?
1. Adım. sbi.co.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Son Duyurular” bölümüne gidin
Adım 3. Şimdi SBI Katibi Ana Sınavı 2022 Sonuç Bağlantısına tıklayın
4. Adım. Ekranda kısa listeye alınan adayların bir PDF dosyası açılacaktır.
Adım 5. Listeden rulo numaranızı kontrol edin.
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Adaylar, Hindistan Devlet Bankası’nın SBI PO Şebeke Sonucu 2022’yi de ilan ettiğini not edebilir. Probationary Officer Mains Sınavına giren adaylar, sonuçlarını SBI’nin resmi web sitesi sbi.co.in adresinden kontrol edebilirler.