sbi.co.in’de SBI Katibi 2022 Ön Sınav Sonucu Açıklandı Doğrudan Bağlantıyı Buradan Kontrol Edin

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Ulusal Bankası Pazartesi günü yayınlandı SBI Katibi Ön Eleme Sonucu 2022 resmi web sitesinde – sbi.co.in.
Sınava giren adaylar artık sicil numarası ve şifreleri ile web sitesi üzerinden hesaplarına giriş yaparak sonuçlarını görüntüleyebilirler. Sonuç, ana sınav için seçilen adayların adlarını listeleyen bir başarı listesi şeklini alır.
Banka, 12 Kasım 2022 tarihinde idari çerçevede Junior Associate (Customer Support & Sales) ön hazırlık sınavını gerçekleştirmiştir. Çeşitli sektörlerde toplam 5.008 açık pozisyon var. SBI tüm ülke boyunca.
Giriş sınavını geçemeyen adaylar SBI Katiplik Ana sınavına alınmayacaktır.
Hindistan Devlet Bankası (SBI), Katip (diğer adıyla Junior Associates) pozisyonu için yıllık olarak işe alım yapmaktadır. İşe alım süreci genellikle bir çevrimiçi başvuru formu, bir ön inceleme ve ana sınavı içerir.
SBI Katibi için seçim süreci aşağıdaki adımlardan oluşur:
Çevrimiçi Kayıt ve Başvuru Formu Gönderimi: Uygun adaylar, SBI’nin resmi web sitesi aracılığıyla çevrimiçi başvuruda bulunmalı ve gerekli başvuru ücretini ödemelidir.
Ön soruşturma: Bu, 100 sorudan oluşan çevrimiçi bir objektif testtir. Sınav İngilizce, Hintçe ve bölgesel dillerde yapılır. Sınav, adayların İngilizce dil bilgisini, sayısal yeteneğini ve muhakeme yeteneğini test eder.
Ana araştırma: Bu, 190 sorudan oluşan çevrimiçi bir objektif testtir. Sınav İngilizce ve Hintçe olarak yapılır. Sınav, adayların genel/finansal farkındalık, genel İngilizce, sayısal yetenek ve muhakeme ve bilgisayar okuryazarlığı bilgilerini test eder.
Grup çalışmaları ve röportaj: Ana sınava girmeye hak kazanan adaylar, grup çalışmaları ve mülakat için çağrılacaktır. Grup egzersizleri, adayların iletişim becerilerini, liderlik becerilerini ve karar verme becerilerini test eder. Mülakat, adayların genel kişiliklerini, iletişim becerilerini ve mesleki bilgilerini test eder.
son seçim: Adaylar, ön ve ana sınavlar, grup çalışmaları ve mülakatlardaki performanslarına göre seçilir. Nihai başarı listesi bu aşamalarda alınan puanlara göre hazırlanacaktır.
SBI Katibi Ön Sınav Sonucu 2022’yi Görüntülemek İçin Doğrudan Bağlantı
Nasıl kontrol edilir SBI Katibi ön eleme sonucu 2022?
1. Adım: Resmi SBI web sitesini ziyaret edin – sbi.co.in
Adım 2: Ana sayfada Kariyer sekmesine tıklayın.
3. Adım: SBI Katibi Ön Sonucu 2022 için mevcut bağlantıya tıklayın.
Adım 4: Kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 5: SBI Clerk Prelims 2022 sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 6: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.