SBI Clerk Mains 2022 Bugünkü Sınav: Giriş Bileti Bağlantısını ve Diğer Önemli Sınav Günü Talimatlarını Kontrol Edin

ManK

New member

Katiplik Ana Sınavı 2022: Hindistan Devlet Bankası’nın SBI Clerk Mains Exam 2022 bugün, 15 Ocak 2023. Mains sınavına girecek uygun adaylar, önemli sınav günü talimatlarını buradan görüntüleyebilir.
SBI Katibi Şebeke 2022 giriş kartı 2 Ocak 2023’te yayınlandı. Bu işe alım kampanyasıyla SBI, çeşitli şubelerinde Junior Associates (Müşteri Destek ve Satış) pozisyonu için 5486’dan fazla boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor.
Clerk Mains sınavı, 2 saat 40 dakika boyunca 190 sorudan oluşan çevrimiçi bir objektif testtir. Sınav, adayların Genel/Finansal Farkındalık, Genel İngilizce, Sayısal Yetenek ve Akıl Yürütme ve Bilgisayar Yeterliliği bilgilerini test etmek için hem İngilizce hem de Hintçe olarak yapılır.

SBI Katip Şebeke giriş kartını indirmemiş olan adaylar indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
İndirme: {link: Katip Şebeke Giriş Kartı 2022
Nasıl indirilir SBI Katibi Şebeke Giriş Kartı 2022?
• Adım 1. Resmi web sitesini ziyaret edin – sbi.co.in
• 2. Adım. Ana sayfadaki ‘Boş İşler’ sekmesine gidin
• 3. Adım. Şimdi SBI Katibi Şebeke 2023 giriş kartını indirmek için mevcut bağlantıya tıklayın
• Adım 4. Kayıt Numarası / Rol Numarası ve Parola / Doğum Tarihi gibi oturum açma ayrıntılarınızı girin
• Adım 5. Sizin SBI Katibi Ana Salon Bileti 2022 ekranda açılacak
• 6. Adım. Sınav tarihi için giriş kartını indirin ve yazdırın
SBI Katip Sınavı 2023: Önemli Sınav Günü Talimatları
↪
Giriş sürecini tamamlamak ve son dakika sorunlarından kaçınmak için sınav merkezine çok önceden ulaşın.
↪
Mains 2022 giriş kartının bir kopyasını sınav merkezine getirin. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.
↪
Sınav salonunda hesap makinesi veya elektronik alet bulundurmak kesinlikle yasaktır.
↪
Adaylar sınav salonuna takı ve benzeri metal eşya takmamalıdır.
↪
Adaylar, sınav merkezinin içinde ve dışında sosyal mesafeyi koruduklarından emin olmalıdır.