SBI CBO Sonucu 2022 sbi.co.in’de Açıklandı, PDF’yi buradan indirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Hindistan Ulusal Bankası (SBI) Çember Tabanlı Görevlilere sahiptir (CBO) Sınav 2022 sonuçları resmi internet sitesinde.
İşe alım sınavına giren adaylar, sonuçlarını SBI’nin resmi web sitesi olan sbi.co.in’den görüntüleyebilir ve indirebilir. SBI CBO liyakat listesi bir PDF dosyası olarak yayınlandı, bu nedenle adayların sonuçlarına erişmek için oturum açmaları gerekmiyor.
SBI CBO sınavı 4 Aralık 2022 tarihinde yapılmıştır. Şimdi seçilen adaylar, sınavın eleme ve mülakat turları için görünür.
SBI CBO sonucu 2022: Tarama testi
Çevrimiçi sınavlardaki performansa dayalı olarak kısa listeye giren adaylardan çevrimiçi başvurular ve belgeler tarama komitesine sunulacaktır. Banka tarafından oluşturulan tarama komitesi, adayların gerekli deneyim kriterlerini sağlayıp sağlamadığını inceler. Komite, adayların sunduğu iş profilini (çalıştıkları/çalıştıkları mevcut/önceki işveren(ler)i tarafından onaylanmış) Hindistan Devlet Bankası Ölçek-I Generalist Memurunun iş profili ile eşleştirecektir.
Tarama komitesi tarafından belirlenen gerekli deneyime sahip adaylar mülakata davet edilecektir.
SBI CBO sonucu 2022: Mülakat
Görüşme 50 noktadan oluşmaktadır. Adayların nihai seçim için dikkate alınabilmesi için mülakat sırasında en azından yeterlilik puanlarını elde etmesi gerekir. Asgari yeterlilik rakamları Banka tarafından belirlenir.
SBI CBO sonucu 2022’yi indirmek için doğrudan bağlantı
SBI CBO Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: SBI’nin sbi.co.in/web/careers adresindeki kariyer sayfasını ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, “ÇEVRE BAZLI GÖREVLİLERİN İŞE ALIMI” altındaki Erişim Kartı bağlantısına tıklayın
3. Adım: Sonuç bağlantısını tıklayın
4. Adım: SBI CBO sonuç liyakat listesi ekranınızda görünecektir
Adım 5: İndirin ve rulo numarasına göre arayarak kontrol edin.