SBI CBO 2022 Röportaj Mektubu sbi.co.in’de yayınlandı, buradan indirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Hindistan Devlet Bankası yayınladı SBI CBO 2022 Ön Yazı bugün, 03 Şubat 2023. SBI Çevre Tabanlı Görevlisi mülakat turuna çıkacak adaylar çağrı mektuplarını resmi web sitesi sbi.co.in’den indirebilirler.
SBI CBO 2022 sonucu 30 Ocak 2023’te açıklandı. Sınava girmeye hak kazanan tüm adaylar mülakata katılmaya hak kazanır.
Etrafında CBO mülakat mektubu çevrimiçi olarak, adayların kayıt numarası/rulo numarası ve şifre/DOB gibi kimlik bilgilerini girmeleri gerekir. Adaylar mektubu indirmek için aşağıdaki süreci adım adım takip edebilirler.
Doğrudan bağlantı: Başvuru mektubunu indir
SBI CBO 2022 Ön Yazı Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. sbi.co.in
Adım 2: Ana sayfada Kariyer bölümüne gidin ve mevcut bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin SBI CBO Mülakat Mektubu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için bir kağıt kopyasını saklayın.
boşluk verileri
1400’ü normal, 22’si birikmiş olmak üzere toplam 1422 açık pozisyonun doldurulması için işe alım kampanyası yürütülmektedir.
Adaylar, SBI Circle Base Officer mülakat mektubunu indirmek için son tarihin 17 Şubat 2023 olduğunu not edebilirler. Bu nedenle, görüşmeye katılacak herkesin son başvuru tarihinden önce indirmesi gerekir.
Daha fazla bilgi için adayların SBI’nın resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.