Satoransky şov kızı mı? Sen sadece kendini göster, o da seni görüyor, diye güldü Kyzlink

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sonu için üzgünüz, çünkü herkes için oynuyoruz, 16 Çek puanının yazarı Kyzlink canavara geri dönmeye devam etti. Bence basit bir üçlük atmayı kaçırdık, belki de rakibi hücuma itip sonra ona çok fazla alan bırakmadan kendimize yardım etmeliydik.

İngilizler maç boyunca üç sayılık atışlarda sıkıntı yaşadı ve 18 atıştan 12'sini isabetli buldu. Ondan kurtulmak doğru muydu?
Bu tarz onun için tipiktir, rahat oynayın, bu konuda fazla endişelenmeyin ve korkmayın. Daha sonra daha fazla yıldız üretir ve oyuncuların özgüveni arttıkça mezun olma olasılıkları da artar.

Öte yandan siz onun ribaundunu domine ettiniz, istatistiklerini 19:2 domine ettiniz.
Ondra Balvn geleneklerimizi takip ederek harika bir iş çıkardı. Ve gollerden biriydi, ribaunt mm'ye ulaşmak için köşeden üst direğe hücum etmek istedik. Oyunun ortasında sert çemberler ve dikili taşlar var, bu da onlara cesaretlerinin kırılması için alan sağlıyor.

Kişisel hesabımda da işe yaradı, memnun musunuz?
Hiçbir işe yaramıyorum basmadı, kendiliğinden yandı. Ve oyun odalarına gittiğinizde her şey aynı. Çocuklarla ben birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz, birbirimizin nerede olduğunu biliyoruz, dolayısıyla sadece o günlerde birlikte oynasak bile iyi pozisyonlar yaratmayı başardık.

Ayrıca kurtarmanın en güzel anını da yaşadınız; Tom Satoranskho'nun kaydına anında gülmüştünüz.
Böyle anları çok iyi hatırlıyorum çünkü bunun son kez ne zaman olacağını asla bilemezsiniz. Karşı koymak zorunda kaldım, tüm olay Saty tarafından yaratıldı. Gittiğine sevindim.

Yardım için ona rapor verdin mi?
Evet, Saty ile yeni öğreniyorsun ve o bazen ikinizle görüşüyor, her zaman diğerleriyle değil. Yapmasına izin verilen tek şey bu.

Pardubice'de beş binden az insanın yarattığı atmosfer hakkında ne düşünüyorsunuz?
O harikaydı. Saty çalarken daha da çılgınca, eğer Vesel (Jan Vesel) burada olsaydı, sizi altı basına çıkarırdık. Bu, Çek basketbolunun ilgi ve talebin olduğu ve son yıllarda etrafında giderek daha fazla insanın olduğu gerçeğinin bir yansımasıdır. Böyle bir zeminin önünde oynayan tek kişi benim.

Çek Cumhuriyeti'nde grup elemelerinde zirvede kaybettiniz, İngiltere'ye karşı kendi evinizde kazanmanız gerektiğini hissettiniz mi?
Urit ve ben bunun bizi de tedirginlik açısından etkilediğini düşünüyoruz. Ancak uzun vadede bunun bizi etkilemesine izin vermememiz ve kendi tarafımıza çekilmeyi başarmamız önemli.