RANCHİ: Mitchell Santner Chennai Super Kings’te Mahendra Singh Dhoni ve Stephen Fleming altında geçirilen zamanın liderlik ederken işe yarayacağını söylüyor Yeni Zelanda Hindistan’daki T20I serisinde.
Santner ayrıca 2021’de Hindistan’daki üçüncü ve son T20I’de de takımın başına geçti ve normal kaptan Kane Williamson’ın yokluğunda takımın kaptanlığını yaptı.
“İkisine de (Dhoni ve Fleming) baktığınızda, ikisi de çok sakin ve ayakları yere basıyor ki bu hoşuma gidiyor çünkü bu açıdan benzer olduğumu hissediyorum. MS (Dhoni) altında ve yanında çalışmak zaten birkaç yılını aldı. oldukça güzel bir deneyim.
“Bence ana üssüne geri dönmek de güzel. Ve Flem (Fleming) – o aynı, çok gerçekçi ve onu oldukça rahat tutuyor ve bu kurulumda da yapmaya çalıştığımız şey bu.” seri açıcıdan önce güney pençesi.
ODI’ler bir Dünya Kupası yılında T20I’lerden önceliklidir, ancak Santer ülke için her maçı oynamanın bir onur olduğunu söyledi.
“ODI kriketinin şu anda yüksek puanlarla gidişatının iyi olduğunu düşünüyorum, bunun T20’den çok da farklı olmadığını biliyorsunuz. Bu nedenle, bu yıl T20 kriketindeki deneyimler, bir günlük dizide yaşadıklarımıza benzer olacak. bazı yüksek puanlar ve yarasalarda iyi gördük.
“Sanırım o seriden bu deneyimleri toplamaya çalışıyorum… evet, açıkçası 3-0 kaybettik, ancak bu seride devam etmek istediğimiz oyunların bir kısmını gösterdik,” dedi çok yönlü oyuncu.
Lider olduğu için baskı altında sakin kalır mıydı?
“Evet, bence bu benim doğam ve bir süredir böyle. Ama tabii ki (şimdi) biraz daha sinir var ve Hindistan’da başka bir dizinin kaptanı olmak çok heyecan verici – pek bir şey ifade etmiyor.” bundan daha iyi. Bu yüzden kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum ve hiç şüphesiz zorlu olacak” dedi.