Sainik Okuluna Kabul 2023: AISSEE başvuru formu düzeltme penceresi yarın aissee.nta.nic.in adresinde açılacak

ManK

New member
YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu (NTA) açılıyor AISSEE 2023 başvuru düzeltme penceresi yarın, yani 07 Aralık 2022. Adaylar başvurularını yapabilirler. Tüm Hindistan Sainik Okulu Giriş Sınavı 2023 resmi web sitesi aracılığıyla başvuru formu – aissee.nta.nic.in.
Adaylar, AISSEE çevrimiçi başvuru formlarında düzeltme yapmak için son tarihin 11 Aralık 2022 olduğunu unutmamalıdır. Düzeltme yapmak için son tarihi beklememesi tavsiye edilir. Bir başvuru sahibi başvuru formunu düzenlemek isterse, web sitesi çökmesi vb. gibi son dakika sorunları olabileceğinden, bunu erken yapmaları önerilir.
Yetkili, “Adaylar, https://aissee.nta.nic.in adresindeki düzeltme penceresinden sınav başvuru formlarında çevrimiçi olarak gönderdikleri herhangi bir ayrıntıda, düzeltme penceresinin açık olacağı süre boyunca düzeltme yapabilirler.” dikkat oku.
Başvuru formunu düzenlemek veya değiştirmek için doğrudan bağlantı
NTA, revize edilmiş bir program yayınladı. Tüm Hindistan Sainik Okul Sınavı 2023 ve yeni tarihlere göre düzeltme penceresi 07-11 Aralık 2022 tarihleri arasında resmi portalda aktif olacaktır.
AISSEE sınavı resmi takvime göre 8 Ocak 2023 (Pazar) olarak planlanmıştır.
Revize edilmiş AISSEE Revize Planı 2023’ü görüntülemek için doğrudan bağlantı
AISSEE 2023 uygulaması: değişiklik yapın
1. Adım: AISSEE 2023 Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin – aissee.nta.nic.in
Adım 2: Ana sayfada AISSEE 2023 başvuru linkine tıklayınız.
Adım 3: Şimdi kimlik bilgilerinizi girin ve gönder’i tıklayın.
Adım 4: Sainik Okuluna Kabul Başvuru Formunuzu düzenleyin veya üzerinde değişiklik yapın.
Adım 5: Formu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.