RSMSSB Okul Öğretmeni Sınav Takvimi 2023 rsmssb.rajasthan.gov.in adresinde Yayınlandı Tarihleri Buradan Kontrol Edin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Rajasthan’daki Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Komitesi, İlköğretim ve Yüksek İlkokul (Seviye 1 ve 2) öğretmen pozisyonları için ayrıntılı sınav programını yayınladı. Sınava giren adaylar, RSMSSB sınav takvimini resmi web sitesinden kontrol edebilirler – rsmssb.rajasthan.gov.in.
RSMSSB Okul Öğretmenliği Sınavı 25, 26, 27, 28 Şubat ve 1 Mart 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Seviye I sınavı 25 Şubat 2023 tarihinde 09:30-12:00 saatleri arasında tek vardiya yapılacaktır. Düzey II sınavları ise her gün 09:30-12:00 ve 15:00-17:30 saatleri arasında iki vardiya halinde yapılır.
Adaylar, sınav programını indirmek için aşağıdaki adım adım sürece başvurabilir veya doğrudan buradaki bağlantıya tıklayabilir.
Doğrudan bağlantı: RSMSSB okul öğretmeni sınav tarihlerini kontrol edin

RSMSSB Okul Öğretmenliği Sınavı 2023 Takvimi Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – rsmssb.rajasthan.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, Son Haberler bölümünde bulunan sınav takvimi bağlantısına tıklayın.
3. Adım: Yeni bir pencere açılacak, bağlantının altındaki indirme seçeneğine tıklayın.
Adım 4: Ekranda 2023 RSMSSB Alt İlkokul Sınav Takvimi görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve çıktısını alın.
boşluk verileri
İşe alım kampanyası, 21.000’i İlköğretim 1. Kademe Öğretmenliği pozisyonları için ve 27.000’i İlköğretim 2. Kademe Öğretmenliği pozisyonları için olmak üzere toplam 48.000 boşluğu doldurmayı amaçlamaktadır.
RSMSSB Giriş Kartı 2023
Giriş biletleri zamanı geldiğinde serbest bırakılacaktır. Bu arada, adayların herhangi bir güncellemeyi kaçırmamak için resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.