RSMSSB Öğretmen Alımı 2022: rsmssb.rajasthan.gov.in adresindeki 48000 Açık Kontenjana Başvuru İçin Bugün Son Tarih

ManK

New member

YENİ DELHİ: Rajasthan Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Kurulu’nun RSMSSB Öğretmen Alımı 2022-2023 için kayıt penceresini bugün, yani 19 Ocak 2023’te kapatması bekleniyor. İlgilenen ve İlkokul ve Lise Öğretmenliği Açık Pozisyonlarına başvurmak isteyen adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler – rsmssb.rajasthan.gov.in.
RSMSSB Öğretmen Alım Başvuru Ücreti için son tarih nedir?
Kayıtların yanı sıra bugün, online katkı payı ödemesi için de son gün. Online başvuru penceresi 21 Aralık 2022 tarihinde açıldı. Adaylar, online başvuru yapmak için aşağıdaki yazıda belirtilen süreci adım adım takip edebilirler.
RSMSSB Öğretmen alımı 2022 kapsamında kaç boş kadro doldurulacak?
RSMSSB işe alım kampanyası, ilköğretim ve yüksek ilköğretim öğretmenleri için toplam 48.000 boş kontenjan için yürütülmektedir. Bunların 22790’ı TSP olmayan alanlarda ve 6018’i TSP alanında boştur. Adaylar, İlköğretim ve Üst İlköğretimde Seviye 1 ve Seviye 2 pozisyonları için kısa listeye alınacaktır.
İlkokul Öğretmeni Pozisyonları

Posta adıİlçe / TehsilToplam posta
Öğretmen Seviyesi 1Herşey21000

İlkokul öğretmeni kontenjanları

Posta adıİlçe / TehsilToplam posta
ÖĞRETMEN SEVİYE 2 (HİNTÇE)Herşey3176
ÖĞRETMEN SEVİYE 2 (PUNJABI)Herşey272
ÖĞRETMEN SEVİYESİ 2 (SANSKRİT)Herşey1808
ÖĞRETMEN SEVİYE 2 (URDU)Herşey806
ÖĞRETMEN SEVİYE 2 (SOSYAL BİLGİLER)Herşey4712
ÖĞRETMEN SEVİYESİ 2 (SINDHİ)Herşey9
ÖĞRETMEN SEVİYE 2 (İNGİLİZCE)Herşey8782
ÖĞRETMEN SEVİYE 2 (FEN/MATEMATİK)Herşey7435

Çevrimiçi başvuru için doğrudan bağlantı
RSMSSB Öğretmen Alımı 2022’ye Nasıl Başvurulur?

• Resmi web sitesini ziyaret edin – rsmssb.rajasthan.gov.in
  • Ana sayfada “İLKOKUL (GENEL/ÖZEL EĞİTİM) ÖĞRETMENİ (SEVİYE-1, SINIF 1-5) DOĞRUDAN ALIM – 2022” veya “İLKOKUL ÖĞRETMENİ (GENEL/ÖZEL EĞİTİM) (Seviye -2) yazan linke tıklayınız. , SINIF 6 – 8) DOĞRUDAN İŞE ALIM – 2022”.
  • Şimdi sayfanın altındaki Çevrimiçi Başvur’a tıklayın.
  • Dijital kimlik ve şifre gibi giriş bilgilerinizi girin.
  • Şimdi başvuru formunu tüm detaylarla doldurun ve gönderin.
  • Formu indirin ve daha fazla referans için saklayın.
RSMSSB Öğretmen Alımı 2022 için Uygunluk Kriterleri Nelerdir?
Düzey 1: Adayın 12. Sınıf sınavlarını %45 genel not ortalaması veya %50 genel not ortalaması ve 4 yıllık B.El.Ed.
Seviye 2: Aday, mezun olmalı, 2 yıllık ilköğretim diplomasını tamamlamış veya %50 yüksek lisans/yüksek lisans mezunu olmalıdır; Yatak. veya %45 ile mezun olmuş; Yatak. veya Sınıf 12 %50 ile geçti; Yönetilmek. veya Sınıf 12 %50 ile geçti; BA/B.Sc.Ed., BAED/B.Sc.Ed. veya B.Ed. özel eğitim ile; %55 ile lisansüstü; entegre B.Ed.-M.