RSMSSB CHO Kabul Kartı 2023 yarın yayınlanacak, ayrıntıları buradan kontrol edin

ManK

New member

RSMSSB CHO’su 2022: Rajasthan Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Kurulu’nun (RSMSSB) Toplum Sağlığı GörevlisiCHO Kabul Kartı – 2022 Yarın, 13 Şubat 2022. CHO alımı için kaydolan adaylar yayınlandıktan sonra, giriş kartını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: işe alım.rajasthan.gov.in.
RSMSSB CHO sınavının 19 Şubat 2023 tarihinde 10:30-12:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılması planlanmıştır. Rajasthan’ın Temel ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Komitesi, Rajasthan’daki Toplum Sağlığı Görevlisi pozisyonu için toplam 3531 boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor.
CHO Admit Card 2022 duyurusunu takiben, kayıtlı adaylar aşağıdaki adımları izleyerek salon biletini kontrol edebilir ve resmi web sitesinden indirebilirler.
Bildiri: RSMSSB CHO İşe Alımı 2022
RSMSSB’yi indirin CHO salonu bileti?
1. Adım. rsmssb.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, CHO giriş bileti bağlantısına tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve şifrenizle giriş yapın
Adım 4. RSMSSB CHO mekan biletiniz ekranda açılacaktır.
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere mekan biletini indirin ve yazdırın
Adayların önceden sınav merkezine gitmeleri tavsiye edilir. CHO Salonu bileti ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi olmadan hiçbir adayın sınava girmesine izin verilmeyecektir. hakkında daha fazla bilgi için Rajasthan CHO İşe Alımı 2022, adaylar rsmssb.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirler.