RSMSSB CHO Giriş Bileti 2023 rsmssb.rajasthan.gov.in adresinde Yayınlandı Doğrudan Bağlantıyı Buradan Kontrol Edin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Rajasthan Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Kurulu (RSMSSB) Pazartesi günü açıkladı Toplum Sağlığı Görevlisi (CHO) resmi web sitesinde giriş kartı.
3531 Toplum Sağlığı Görevlisi açık pozisyonu için başarıyla başvuran adaylar, kabul kartlarını çevrimiçi olarak resmi web sitesinde kontrol edebilir ve indirebilir – https://recruitment.rajasthan.gov.in/recruitmentlogin.
Kolej anketi 19 Şubat 2023 tarihinde 10:30-12:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde gerçekleştirecektir.
Salon bileti olarak da bilinen giriş kartı, sınav günü sınav merkezine götürülmesi gereken önemli bir belgedir.
Adayların ayrıca giriş belgesinde belirtilen sınav tarih, saat ve sınav merkezini de dikkate almaları ve sınav merkezine çok önceden gelmeleri gerekmektedir.
Giriş kartında adayın adı, fotoğrafı, imzası, sınav tarihi, saati ve merkezi gibi önemli bilgiler yer alır. Sınav merkezine giriş bileti ile birlikte geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi getirilmesi zorunludur.
Son dakika teknik sorunlarından kaçınmak için erişim haritasının önceden indirilmesi önerilir. Adaylar, giriş kartında verilen tüm bilgileri dikkatlice kontrol etmeli ve herhangi bir tutarsızlık olması durumunda, düzeltilmesi için derhal RSMSSB ile iletişime geçmelidir.
Son olarak, RSMSSB CHO erişim kartı sınava girecek adaylar için önemli bir belgedir ve güvenli bir yerde saklamaları gerekmektedir.
RSMSSB CHO Kabul Kartı 2023’ü İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
RSMSSB CHO Erişim Kartı Nasıl İndirilir?
Rajasthan Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Kurulu (RSMSSB) Toplum Sağlığı Görevlisi (CHO) kabul kartının indirilmesi aşağıdaki gibidir:
1. Adım: Resmi RSMSSB web sitesini ziyaret edin – Web sitesinin bağlantısı, bir arama motoru aracılığıyla veya URL’yi doğrudan tarayıcıya yazarak bulunabilir.
2. Adım: “Kart Ekle” bağlantısını tıklayın – Bu bağlantı ana sayfada veya web sitesinin “İndirilenler” bölümünde bulunabilir.
3. Adım: İlgili sınavı seçin – Bu durumda RSMSSB CHO sınavı olacaktır.
Adım 4: Gerekli ayrıntıları girin – Adaylar, giriş kartına erişmek için başvuru numaralarını ve doğum tarihlerini girmelidir.
Adım 5: Kabul Kartını İndirin ve Yazdırın – Kabul kartı başarıyla toplandıktan sonra, adayların kartı indirmesi ve yazdırması gerekir. İleride başvurmak için giriş kartının birkaç kopyasını saklamanız önerilir.