RSMSSB Bilişim Asistanı Alımı 2023: 2730 Açık Kontenjan için Bildirim Yayınlandı, 27 Ocak’tan itibaren başvurun

ManK

New member

JAIPUR: Rajasthan Personel Seçim Kurulu, Jaipur, 2730 Bilgi Asistanı pozisyonunun (2415 Planlanmamış Alanlarda ve 315 Planlanmış Alanlarda) alımı için öngörülen biçimde çevrimiçi başvuru davet etti.
İlgilenen ve uygun adaylar, 27 Ocak 2023 tarihinden itibaren – https://rsmssb.rajasthan.gov.in/ – resmi web sitesinde çevrimiçi olarak başvurabilirler.
Başvurular, kurul tarafından yalnızca devletin öngördüğü E-Mitra Kiosk, Jan Suvidha Kendra aracılığıyla doldurulabilecek çevrimiçi başvuru formu aracılığıyla değerlendirilecektir. Online başvuru formunu doldurmadan önce adayların detaylı ilanı okuması gerekmektedir. Ancak o zaman adaylar çevrimiçi başvuruda bulunmalıdır.
Kadınlar için boş kontenjanların rezervasyonu yatay olarak %30 olarak kategorize edilecektir. Kadın adayların rezervasyonu, ait oldukları kategorilere göre orantılı olarak ayarlanacaktır.
Çevrimiçi başvuruda bulunmak için adayların, Board’un çevrimiçi portalı http://rsmssb.rajasthan.gov.in’de bulunan çevrimiçi başvur bağlantısına tıklayarak veya vatandaş uygulaması G2C’de bulunan işe alım portalını seçerek tek seferlik kaydı (OTR) tamamlamaları gerekir. SSO portalından giriş yapıldığında http://sso.rajasthan.gov.in.
İlk kez OTR için adayların isim, doğum tarihi, cinsiyet, ikinci eşdeğer sınav ve varsa Aadhaar kartı, PAN kartı, seçmen kartı ve sürücü belgesi kimlik bilgilerini girerek belgeyi yüklemeleri zorunludur.
Sınav için çevrimiçi başvuru formunu doldurduktan sonra, adayın sınav ücretini işe alım portalında bulunan ödeme aracı aracılığıyla ödemesi ve başvuru numarası – başvuru kimliği oluşturması gerekir. Adayların sınav ücretlerini yatırmak için başka bir portal veya tesisi kullanmalarına izin verilmez.
RSMSSB Bilişim Yardımcısı Alımı 2023: Önemli Tarihler

Hayır.EtkinlikTarih
1Mesaj yayınlandı16 Ocak 2023
2Başlangıç tarihi çevrimiçi başvuru27 Ocak 2023
3Online başvuru için son tarih25 Şubat 2023
4Ücretlerin ödenmesi için son tarih25 Şubat 2023
5Sınav tarihi (geçici)Temmuz 2023
6Kabul kartı indirDaha sonra duyurulacak

RSMSSB Bilişim Asistanı Alımı 2023: İş Detayları

Düzensiz alan için2415
Planlanan alan için315
Toplam2730

RSMSSB Bilişim Yardımcısı Alımı 2023: Başvuru Ücreti

Hayır.Kategoriücretler
1Gen/OBC/EWS adayları içinRs. 450/-
2OBC (NCL)/MBC adayları içinRs. 350/-
3SC/ ST/ BPL adayları içinRs. 250/-

Not: Başvuru ücreti online olarak banka kartı/kredi kartı/net bankacılığı yoluyla ödenebilir.
RSMSSB Bilişim Yardımcısı Alımı 2023 : Yaş Sınırı (1 Ocak 2023 İtibarıyla)

Asgari21 yıl
Maksimum40 yıl
Yaş GevşemeKurallara göre

RSMSSB Bilişim Asistanı Alımı 2023: Uygunluk ve Eğitim Yeterliliği
1) Bilgisayar Bilimi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Uygulamaları, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği veya Elektronik, Elektronik ve İletişim veya Bilgi Teknolojisi veya Hindistan’da kanunla kurulmuş herhangi bir üniversiteden eşdeğer bir lisans veya daha yüksek derece.
2) Hem Hintçe hem de İngilizce olarak dakikada 20 kelime yazma hızı.
3) Devanagari alfabesiyle yazılmış Hintçe çalışma bilgisi ve Rajasthan kültürü bilgisi
Bilgilendirme Görevlisi görevleri için sınavlar, Kurul tarafından 2023 yılı Temmuz ayında olmak üzere ilgili sınav merkezlerinde yapılacaktır.
Bununla ilgili detaylı bilgi yönetim kurulu internet sitesi ve basın duyurusu aracılığıyla ayrıca verilecektir. Kurul, sınavın tarih ve yerini değiştirme hakkını saklı tutar.
Resmi internet sitesi
RSMSSB Bilişim Asistanı Alımı 2023 Başvurusu Nasıl Yapılır?
RSMSSB Bilişim Asistanı alımına başvurmak için şu adımları izlemelisiniz:
1. Adım: RSMSSB (Rajasthan Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Kurulu) resmi web sitesini ziyaret edin – https://rsmssb.rajasthan.gov.in/
2. Adım: Uygunluk kriterlerini karşıladığınızdan emin olmak için Bilişim Asistanı işe alım duyurusunu arayın ve dikkatlice okuyun.
Adım 3: Çevrimiçi başvur bağlantısını tıklayın ve başvuru formunu gerekli tüm bilgilerle doldurun.
4. Adım: Pasaport fotoğrafınız ve imzanız gibi gerekli belgeleri yükleyin.
Adım 5: Gerekirse başvuru ücretini ödeyin.
Adım 6: Başvuru formunu son teslim tarihinden önce gönderin.