YENİ DELHİ: Demiryolu İşe Alım Kurulu RRB NTPC Sonucu 2023 Teknik Olmayan Popüler Kategori (NTPC) 2019 Düzey 2 sınavına giren adaylar, sonuçlarını resmi web sitesi olan rrbcdg.gov.in adresinden kontrol edebilir ve indirebilir.
RRB bildirimi, 460’tan fazla adayın belge doğrulama turu için kısa listeye alındığını belirtir. Şu an itibariyle, DV’nin gerçek tarihi açıklanmadı. DV turu için seçilen adaylar, RRB sitesinden e-çağrı mektuplarını indirmeleri için bir metin mesajı ve e-posta alacaklardır.
Adaylar sonucu ve kesme işaretlerini indirmek için aşağıdaki adımlara başvurabilirler. Aşağıda, aynı şeyi kontrol etmek için doğrudan bir bağlantı da bulunmaktadır.
RRB NTPC Sonucu 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. rrbcdg.gov.in
Adım 2: Ana sayfada sonuç bağlantısına tıklayın – “CEN-01/2019 (NTPC): LEVEL- 2 (Sonuç ve Kesme İşaretleri).”
Adım 3: Ödeme Düzeyi-2 veya Cut-Off işaretlerinin DV veya NTPC gönderileri için geçici olarak kısa listeye alınan adayların bir listesini seçin.
Adım 4: Kısa listeye alınan adayların bir listesi ekranda görünecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve basılı bir kopyasını alın RRB NTPC seviye 2 sonucu Daha fazla kullanım için PDF.
DV Kısa Listedeki Adayların Listesi
Kısa listeleme için kesme noktalarını kontrol edin
Daha fazla bilgi için adayların, kurulun web sitesinde yayınladığı güncellemeleri kaçırmamak için RRB’nin resmi web sitesini kontrol etmeye devam etmeleri önerilir.