RRB Group D PET Kabul Kartı 2022 ÇIKIŞ, İşte Nasıl İndirilir

ManK

New member
RRB D Grubu PET Kabul Kartı 2022: Demiryolu İşe Alım Kurulu, RRB, Fiziksel Verimlilik Testi (PET) için erişim kartını yayınladı. 2022 RRB D Grubu PET Sınavına girmesi planlanan adaylar artık giriş kartlarını RRB resmi web sitesinden kontrol edip indirebilirler.
RRB Grup D PET’in 10 Ocak 2023’ten itibaren yapılması planlanıyor. Adaylar, giriş kartında belirtilen tarih ve saate göre PET için görünmelidir.
Adaylar, RRB Grup D PET erişim kartlarına erişmek için kayıt numaralarını ve doğum tarihlerini girmelidir. Tüm adayların PET’e erişemeyecekleri orijinal Aadhaar Kartlarını getirmeleri gerekmektedir.
RRB Grup D PET Kabul Kartı: Nasıl İndirileceğini Kontrol Edin?
Adım 1. İlgili RRB’lerin resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada bulunan RRB D Grubu PET giriş bileti bağlantısına tıklayın.
Adım 3. Yeni bir sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Kimlik bilgilerinizi girin – Kayıt numarası ve doğum tarihi.
5. Adım. Gönder düğmesine tıklayın
Adım 6. Adaylar, RRB PET erişim kartlarını indirebilir ve ileride başvurmak üzere çıktısını alabilir.
Adayların sınav salonunda RRB PET giriş kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir, aksi takdirde adaylar sınava alınmayacaktır. Adayların giriş kartlarını resmi web sitesinden indirmeden önce kontrol etmeleri ve giriş kartlarında herhangi bir tutarsızlık görmeleri halinde en kısa sürede düzeltilebilmesi için yetkililerle iletişime geçmeleri önerilir.