RPSC Kıdemli Teacher Grade 2 Admit Card 2022 Çıktı, indirme bağlantısı buradan

ManK

New member

Sr. Öğretmen Alımı 2022: Rajasthan Kamu Hizmeti Komisyonu (RPSC) Sr için GK sınavının (Grup C ve D) giriş kartına sahiptir. 2. Sınıf Öğretmen Alımı 2022 Açıklandı. Adaylar salon biletlerini resmi web sitesinden indirebilirler. rpsc.rajasthan.gov.in.
RPSC Sr olacaktır. Öğretmen 2. Sınıf yazılı sınavı 29 Ocak 2023 tarihinde yapılacaktır. Sınavdan 60 dakika önce adayların sınav salonuna girmesine izin verilmektedir. Seçim komitesi, adaylara son dakika güçlüklerinden kaçınmak için önceden sınav merkezine gitmelerini tavsiye etti.
boşluk verileri

Posta adıİş teklifi
Matematik1613
Sosyal Bilimler1640
Sanskritçe1800
Bilim1565
Urduca106
Pencapça70
ingilizce1668
Hintçe1298

İndirme: {link: RPSC Kıdemli Öğretmen 2. Sınıf Salon Bileti 2022
Rajasthan Sr.’a Adımlar Öğretmen 2. Sınıf giriş kartı indir
Uygun adaylar RPSC Sr için başvurabilirler. 2. Sınıf Öğretmen Kabul Kartı aşağıdaki adımları izleyerek.
1. Adım. rpsc.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Kıdemli Öğretmen Gr II Zorunlu Sınav 2022 için Kabul Kartı” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım. Kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin
4. Adım. RPSC salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5. Sınav tarihi için bir çıktı alın
Adayların sınav günü sınav giriş belgesinin fotokopisini yanlarında bulundurmaları önerilir. Ayrıca seçim komitesi adaylardan Aadhar kartının renkli bir kopyasını yanlarında taşımalarını istedi. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.

RPSC SI mülakat turuna hazırlanan adaylar, komitenin Alt Müfettişin Birleşik Rekabetçi Sınavı 2021 için 2. Aşama mülakat programını yayınladığını fark edebilir. Uygun adaylar programı rpsc.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesinde kontrol edebilirler.