RPSC Erişim kartı 2022: Rajasthan Kamu Hizmeti Komisyonu, aşağıdakiler için giriş biletini serbest bırakmaya hazırdır: RPSC 2. Sınıf sınavı yarın, 17 Aralık 2022. Serbest bırakıldıktan sonra, sınava başvuran adaylar giriş kartını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: rpsc.rajasthan.gov.in.
Programa göre, RPSC Derece 2 sınav 21 Aralık – 27 Aralık 2022 tarihleri arasında iki vardiya halinde yapılacaktır. İlk vardiya 09:00 – 11:00 ve 14:30 – 16:30 arasındadır.
A grubu sınavı – 21 Aralık 2022
B grubu sınavı – 22 ve 23 Aralık 2022
C grubu sınavı – 24, 26 ve 27 Aralık 2022
Salon biletini bıraktıktan sonra, adayların salon biletini indirmek için sicil numaralarını ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.
2. Sınıf RPSC Kabul Kartı 2022: İndir
Adım 1. rpsc.rajasthan.gov.in adresindeki RPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Haberler ve Etkinlikler” bölümüne gidin ve 2. Sınıf giriş kartı için mevcut olan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. RPSC salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5. Salon biletinde belirtilen tüm verileri kontrol edin ve indirin
Adım 6. Gelecekte başvurmak için bunun bir çıktısını alın
Adaylar, sınav günü giriş kartının bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.
Programa göre, RPSC Derece 2 sınav 21 Aralık – 27 Aralık 2022 tarihleri arasında iki vardiya halinde yapılacaktır. İlk vardiya 09:00 – 11:00 ve 14:30 – 16:30 arasındadır.
A grubu sınavı – 21 Aralık 2022
B grubu sınavı – 22 ve 23 Aralık 2022
C grubu sınavı – 24, 26 ve 27 Aralık 2022
Salon biletini bıraktıktan sonra, adayların salon biletini indirmek için sicil numaralarını ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.
2. Sınıf RPSC Kabul Kartı 2022: İndir
Adım 1. rpsc.rajasthan.gov.in adresindeki RPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Haberler ve Etkinlikler” bölümüne gidin ve 2. Sınıf giriş kartı için mevcut olan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. RPSC salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5. Salon biletinde belirtilen tüm verileri kontrol edin ve indirin
Adım 6. Gelecekte başvurmak için bunun bir çıktısını alın
Adaylar, sınav günü giriş kartının bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.