Rohit Sharma, Avustralya’nın test serisinin kolay olmayacağını söyledi | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHI: Hindistan Ekibi, Sri Lanka ve Yeni Zelanda’ya karşı arka arkaya ODI serisini tamamlayarak üstünlüğünü kanıtladı, ancak kaptan Rohit Sharma, Avustralya’ya karşı yapılacak olan Test serisi başka bir meydan okuma olacağından rehavete yer olmadığını düşündü.
Rohit, “Dürüst olmak gerekirse, sıralamalar hakkında çok fazla konuşmuyoruz. Bu maçları kazanmakla ilgili ve Testleri Avustralya’ya karşı oynadığımızda da durum farklı olmayacak. Kolay bir mücadele olmayacak ama biz hazırız.” tören sırasında söyledi.

#TeamIndia #INDvNZ ODI Series 3️⃣-0️⃣’ı kazanırken kaptan @ImRo45 kupayı topluyor
👏🏻
👏🏻
Scorecard
▶
https://t.co/TBppsbzWTr

— BCCI (@BCCI) 1674576981000
“Son altı maçta ODI’lerde çoğu şeyi doğru yaptık. Sopa ve topa yaklaşımımızda tutarlıyız.”
Hindistan, tempolu ikili Muhammed Siraj ve Muhammed Shami’yi maç öncesi dinlendirerek yerlerine aldı. Yuzvendra Chahal ve Ümran Malik.
Rohit, tahtada dokuza 385 atmasına rağmen, Holkar Kriket Stadyumu’nda vuruş yapmanın güvenli olmadığını söyledi. Yeni Zelanda 295’te 41.2’de bitirdi.
“Siraj ve Shami olmadan yedek kulübesindeki diğer oyunculara şans vermek istedik. Chahal ve Umran’ı da işin içine katmak, üzerlerinde baskı kurmak istedik. Tahtada puanlarımız vardı ama bu tür bir arazide tam olarak öyle değil. güvenli.” dedi.

3️⃣6️⃣0️⃣ üç maçta çalışır
🙌
@ShubmanGill, sansasyonel performansıyla serinin oyuncusu oldu… https://t.co/g74WtYXeuT

— BCCI (@BCCI) 1674576665000
Rohit övdü Shardul Thakuraltı üstten 45’e 3 sayı ile o gün Hindistan’ın en iyi bowling oyuncusu kimdi.
“Planlara sadık kaldık, sinirlerimizi koruduk. Shardul bir süredir bu işi yapıyor, bu yüzden bazıları ona ‘Büyücü’ diyor.
“Kuldeep’e topu her verdiğimde küçük kapıları getiriyor. Ona kemerinin altında daha fazla oyun vermem gerekiyor çünkü bilek döndürücüler oynadıkça daha iyi oluyor.”
Hindistan kaptanı da gençlere övgü dolu sözler söyledi. Shubman Gilliki asır dahil üç maçta 360 koşu toplayan.

.@imShard, işler zorlaştığında ve Maçın Oyuncusu’nu kaptığında topla 3️⃣ çok önemli wicket’lerin kafa derisini yüzdü… https://t.co/iFcfos5Idb

— BCCI (@BCCI) 1674575972000
“(Gill’in) yaklaşımı oldukça benzer. Baştan başlıyor. Genç bir oyuncu olarak bu önemli. Kolayca defne üzerine oturabilir ve rahatlayabilir, ama yapmıyor.”
Maçta Rohit, ODI’lerde 85 toptan 101 gol atarak üç yıllık yüzyıllık arasını da kırdı.
“20. yüzyıl benim için çok şey ifade ediyor, uzun süre oynamak ve takımı iyi bir toplama getirmek önemliydi” dedi.
Yeni Zelanda kaptanı Tom Latham, seriden elenmelerine rağmen üç maçın takımın genç oyuncuları için harika bir öğrenme deneyimi olduğunu söyledi.
Latham, “Topla başlangıç harika değildi ve onları 380’e geri getirmek için iyi iş çıkardık. Kulağa iyi gelmiyor ama öyle ve ardından 40 üstte bowling oynamak bizim için pek iyi gitmedi,” dedi. .
“Bu, Dünya Kupası öncesi Hindistan’daki son deneyimimiz, bu yüzden çocuklar üç maçta bu koşullara maruz kalacaklar ve umarım Ekim ayında faydalı olur.”
“(Tim) Southee ve diğerleri olmadan bu grupta derinlik oluşturuyoruz. Dünya Kupası için formuma güveniyorum. Umarım T20 serisi için dersler çıkarabiliriz.”
Thakur, olağanüstü oyunu nedeniyle Maçın Oyuncusu seçildi ve sağ kol hızlandırıcısı, takımın başarısına her zaman katkıda bulunmaya hazır olduğunu söyledi.
“Onlar tarafından çok seviliyorum ve hatta takım arkadaşlarımı da seviyorum. Bir noktada sizin peşinize düşecekler ve anda kalmak ve kendinizin önüne geçmemek önemli.
“Kendime ne yapılması gerektiğini soruyorum ve bir dahaki sefere yapıyorum. Çok fazla düşünmüyorum çünkü ister sopayla ister topla tüm durumlara hazır olmalıyız. Herkes sopayı sever ve bu modern bir oyundur. her şey vurmakla ilgili” dedi.
Seri oyuncusu Gill, oyununa yaklaşımını değiştirmediği için performansından memnun olduğunu söyledi.
“İyi performans gösterdiğinde iyi hissettiriyor. Tatmin edici. Yaklaşımımı çok değiştirmedim. O başlangıçları büyüklere çevirmeye, kendimi ifade etmeye çalışıyorum. Kendime bakmadan, duruma ve şartlara göre oynamaya çalışıyorum.” Puan.” dedi.
“Bowling oyuncularımız iyi bir iş çıkardılar ve bu küçük kapıda çok iyi bowling oynadılar çünkü bir noktada her iki yöne de gidebilirmiş gibi görünüyordu.”
(PTI girişleri ile)