Rishabh Pant beyaz top sayılarının o kadar da kötü olmadığını söylüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHI: Hindistan wicketkeeper meyilli Rishabh pantolon Bu yıl sınırlı sayıda krikette ne yazık ki formunu kaybetmiş olabilir, ancak bu onun güvenini zedelemedi.
Karşı üçüncü ve son ODI için resmi yayıncı ile görüşmelerde Yeni Zelanda Çarşamba günü Christchurch’te, nefes nefese beyaz top şarkılarının “o kadar da kötü olmadığını” söyledi.

Pant, Şubat ayında Batı Hint Adaları’na karşı en kısa formatta sadece bir elli sayı attı ve 2022’de oynadığı 21 vuruşta 30 sayılık engeli sadece iki kez geçti.
ODI’lerde Pant, bu yıl oynadığı dokuz vuruşta iki elli ve yüz sayı attı.
Pant, “…kayıt sadece bir sayı. Beyazlarım o kadar da kötü değil, tamam mı,” dedi.
Test’in yüzyıllardır sahip olduğu Pant İngiltere, Avustralya ve Güney Afrikakariyerinin bu noktasında karşılaştırmaya inanmadığını söyledi.
“Kıyaslamalar şu an bir anlam ifade etmiyor, ben daha 24-25 yaşındayım. Kıyaslama yapmak isterseniz belki 30-32 yaşlarımda yapabilirsiniz. Ondan önce kıyaslama geçerli değil. bana.” gözle görülür şekilde kızgın bir Pant dedi.
Koşu serisinin kaptan yardımcısı olan Pant, Çarşamba günü üçüncü ODI’de sadece 10 puan alarak başka bir başarısızlık yaşadı.
Sınırlı aşırı krikette tercih ettiği vuruş pozisyonu sorulduğunda, Pant şunları söyledi: “T20I’lerde açmayı seçerdim, ODI’lerde 4-5 numara ve Testte 5’te vuruş yapıyorum. Evet, aşağı vurduğunuzda oyun planı değişir. sırayla ama aynı zamanda takımın istediği yere vurmak zorundasın. ODI’lerde önceden meditasyon yapmaya gerek yok, sadece T20’lerde bunu önceden tasarlayarak yapmak zorundasın.”
(PTI girişi ile)