Rishabh Pant, “Ameliyatım başarılı geçti, önümdeki zorluklara hazırım” tweet attı kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHI: Hindistan wicketkeeper meyilli Rishabh pantolon30 Aralık’ta Delhi-Dehradun karayolunda feci bir trafik kazası geçiren Ali, sağlık durumunun iyi olduğuna dair bir açıklama yaptı ve bu zor zamanlarda kendisine destek olan herkese şükranlarını sundu.
“Tüm desteğiniz ve iyi dilekleriniz için minnettarım ve minnettarım. Ameliyatımın başarılı geçtiğini bildirmekten mutluluk duyuyorum. İyileşmeye giden yol başladı ve önümdeki zorluklara hazırım. Teşekkürler @BCCI, @JayShah ve devlet kurumları inanılmaz destekleri için, “diye yazdı Pant Twitter’da.

Tüm hayranlarıma, takım arkadaşlarıma, doktorlarıma ve fizyoterapistlerime de canı gönülden teşekkür etmek istiyorum ki… https://t.co/Sh7IC3Y1KX

– Rishabh Pantolon (@RishabhPant17) 1673875627000
“Kalbimin derinliklerinden tüm hayranlarıma, takım arkadaşlarıma, doktorlara ve fizyoterapistlerime nazik sözleriniz ve cesaretlendirmeniz için teşekkür etmek istiyorum. Hepinizi sahada görmeyi dört gözle bekliyorum” diye ekledi.
Bazı yerel sakinler onu yakındaki bir hastaneye götürmeden önce birkaç dakika baygın kalan Pant, iki gence de – Rajat ve Nishu – zamanında yardımları için teşekkür etti.
“Herkese ayrı ayrı teşekkür edememiş olabilirim ama kazamda bana yardım eden ve hastaneye sağ salim ulaşmamı sağlayan bu iki kahramana teşekkür etmeliyim. Rajat Kumar ve Nishu Kumar, teşekkür ederim. Sonsuza dek minnettar kalacağım. ve vadesi.”

Herkese ayrı ayrı teşekkür edememiş olabilirim ama bana yardımcı olan bu iki kahramana teşekkür etmeliyim… https://t.co/6keNY1upgz

– Rishabh Pantolon (@RishabhPant17) 1673880407000
Daha önce, 30 Aralık’ta nefes nefese25, Delhi-Dehradun otoyolunda arabası bir barikata çarpıp alev aldığında çok sayıda yaralandı.
Pant, Dehradun’daki Max Hastanesine kabul edilmeden önce ilk olarak Saksham Hastanesi Çok Uzmanlık ve Travma Merkezine götürüldü. Yeni Delhi’den memleketi Roorkee’ye gidiyordu ve Mercedes arabasını sürerken yalnızdı.
4 Ocak’ta Hindistan’daki Kriket Kontrol Kurulu, Pant’ın ameliyat ve ileri tedavi için Dehradun’dan Mumbai’ye hava ambulansı ile nakledileceğini duyurdu ve burada şu anda doğrudan Dr. Merkezin başkanı Dinshaw Pardiwala. Mumbai’deki Kokilaben Dhirubhai Ambani Hastanesinde Spor Hekimliği ve Artroskopi ve Omuz Hizmetleri Direktörü olarak görev yaptı.
Eski BCCI başkanı Sourav Ganguly, yaklaşan 2023 IPL’yi kaçıracağını açıkça belirttiğinden, Pant’ın yakın gelecekte rekabetçi krikete dönüşü belirsiz görünüyor.
Sports Today’in aktardığına göre Delhi Capitals’e kriket direktörü olarak katılacak olan Ganguly, “Rishabh Pant IPL için müsait olmayacak” dedi.
Ganguly, “(Takım için) harika bir IPL olacak, iyi iş çıkaracağız, ancak Rishabh Pant’ın sakatlığı Delhi Başkentlerini etkileyecek,” dedi.
İzlemek Rishabh Pant: “Ameliyatım başarılı geçti, iyileşme yolu başladı”