Gujarat devleri Kaptan kar Rana ekibinin Royal Challengers Bangalore’a (RCB) karşı 11 turluk bir zafer elde etmelerine yardımcı olan çabalarını övdü. Kadınlar Premier Ligi (WPL) Çarşamba günü Bombay’da brabourne stadyumu.
Gujarat bunu açıcıya borçluydu sophia dunkley18 topla turnuvanın en hızlı yarım asırlık topu da dahil olmak üzere sadece 28 toptan 65 ve Harleen Deol’un 45’ten 67’si tahtaya muazzam bir 201/7 koydu.
Dunkley’nin ateşli vuruşu 11 dört ve 3 altıyı içerirken, Deol 9 dört ve bir altıyı vurdu.
Sophine Devine (45 üzerinden 66) ve Heather Knight (11 üzerinden 30), 190/6’da 11 tur geride kalmadan önce neredeyse RCB’yi eve götürüyordu.
“Kızların inanılmaz, inanılmaz, büyük çabaları, onlarla gurur duyuyorum. (Parmağa tokat) iyi olacak. Burada CCI’da savunmak asla kolay değil, biliyorum zor bir maçtı, yüksek skorlu bir maçtı. Rana, maçtan sonra takdim töreninde şunları söyledi:
Topla, Ashleigh Gardner 3/32’yi seçerken, Annabel Sutherland, pahalı olmasına rağmen, Gujarat’a ilk iki turunu vermek için finalden bitişe kadar 24 turu 2/56 ile savunmayı başardı.
“Ona (Annabel) biraz abartmayı düşündük çünkü iyi Yorklular oynuyor. Bence biz dengeli bir takımız, iyi topa vuran oyuncularımız ve iyi bir oyuncu karışımımız var. Bu, aradığımız bir şey. çünkü ilk galibiyetteydik ve şimdi (kazanma) bizde,” diye ekledi Sneh.
RCB kaptanı Smriti Mandhana, bowling oyuncularının beklenen marjlardan daha fazla sayı verdiğini itiraf etti.
“Galiba bowlingimizde bile beklediğimizden 10-15 tur daha fazla verdik diyebilirim. Çok fazla yediğimiz 2-3 over vardı, 6-7 run değil. Daha iyi olurduk (golle)” Farklı. İyi bir dış saha, bir ucu çok kısa, bazı bowling oyuncularımızı düşünerek oynadık, bunun üzerinde çalışmaya çalışıyoruz,” dedi Mandhana.
Gujarat iki maçlık mağlubiyet serisini bitirdiği için bu, RCB’nin üst üste üçüncü mağlubiyetiydi.
(Ajansın katkısıyla)