Rallye Hustopeče: Kazanan Březík, Hare ile Çarpışma ile Pişmanlandı

QasiM

Global Mod
Global Mod
Bir PMM düellosunda sadece Jan Kopeckm'in yerli pistinin efsanesi ile değil. Geçen yıl onu 2,7 saniye, bu yıl 6.4 ile yendi.

İlişkiyi 2019'da ilk kez başladığımda Hustop ile bağladım. Mm Rd yerel kültür ve her taraftan avcıda parçalanan, Fabia RS Rally2'de ondej bölgesi tarafından tamamlanmıştır. Benim için çok iyi olan mones.

Hustopek Sout, Otolin'in eksenleriyle ünlüdür. Siz lehine sen?
MJ kandıran yüzey. Makin m, araba büyük hızda uzun sürüklendiğinde. Özellikle hoşuma gittiğimde ve pistteki insanlar. Ve asla ESK'nın başka yerlerinde Hustopy'de olduğu kadar Otolina değil.

Çek Cumhuriyeti Şampiyonası'nda benzer sns olsaydı da alır mısınız?
TM ile iyi olurdum. Mry yükseltilmiş ve divck arka planları vermektir.

Şiddetli bir otolin sout için yurtdışına gideceğinizi düşünmüyor musunuz?
Lk m to. Bir zamanlar Nmeckm Lausitz'de denedim. Bu yıl oraya gitmek istiyorum kafamdayım. Ancak UMAV'a çarptığımızdan beri, finansın başka yerlerde gerekiyordu. Çalışmayacaksın. Ancak program ücretsiz olacaksa yoksa MT VT olacağımız zaman, orada RD'ye binerdim.

İyi bir Otolinov Venod'um var mı?
ESN'nin harika bir deneyimi olmadığı için umursamıyorum. Ancak SP, Lausitz'deymiş gibi yavaş yavaş Otolina olurdu. Finlandiya, Hidland, Polonya kadar hızlı değil.

Hustope'de harika bir şey olduğun harika bir şeysin, orada bir yığın girdiniz. OB önceliklerini karşılaştırabilir misiniz?
OB Honza Kopeckmu'ya karşıydı, onu Domcm hiti'sine ek olarak bir PMM düellosunda yendik (Sosyal Agrotec Koda Ralli Takımının Kopeck HJ Renkleri. Her zaman öyleydi. Ama sadece fırın kaybını hatırlayacağım, çünkü ilk oldu.

Vitznmu Adam Bezk (sağda) CLI 20'de. (kırmızı 2025)

Bu yıl VS, Serka'yı Zajuc ile durdurmadı. Ne oldu?
170 km hızda yoldaydı. PMO PC, Nelo Hiçbir Şey. Biz o soğuk kesmedi ve biz hizmet almak için çok vardı. Tabii ki, ne olduğunu dondurmak, ama gerçekten yapacak bir şey yok. Avcılar hızlı bir şekilde sallamalı ve hıza geri dönmelidir.

En başından beri, Inilo tepesinde sadece yedi saniye en yüksek tür, VAE maksimum açıksınız. Bu kadar dengeli bir mücadelede konsantrasyonu sürdürmek nasıl?
Yenildi. Zaman aldık, sahneyi kazandık, ama aniden Veer'i taktık. Bir gut hatası yapmadık ve iyi bir tempoya sahip olduğumuz için beni içtik. Ama çocuklar daha hızlı sürdü. Cumartesi günü Sam, temkinli bir hız seçtiğimde rno. Honza önce sürdü, mesafe sadece bir dakikaydı ve ormandaki bazı şehirlerde hiçbir şey görmedi. Orada aptalca bir hata yapmamak için yavaşladık.

Ayrıca, Hustope'deki otolin, diğer işletmelerin önce gitme farkı mı var?
Araba hepsi olduğunda her zaman daha iyidir. İlk kez daha iyi görünürlükte. Ama araba geçiyor, seyahat ediyor. Filip Mare'nin özel sürdüğü ilk Cumartesi günü görüldü. Ml Ml ist.

Podl Track 20 hayranları Ronka Agrotec Ralli Hustopee. (kırmızı 2025)

Adam Bezk ve Ondej County Mevcut Ralli Hustopee ..

Yerli Ampion'a giden hız yüksek mi?
Herkes Kaj, her yıl daha hızlı ve daha hızlı gidiyor ve gerçekten öyle. İki günlük oranın sprint haline geldiğini içiyorum.

Bu kadar yüksek olmayın, arabalardan korkar mısın?
Avcılar korkmaz. SP pihozen bir saygıdır. Hızlı bir şekilde hareket ettirin ve eğer başsızca yapmazsak, Cadon'u yıkacağız.

VM sezonunun VM'si hiç gitmedi. UMAV'a çarptınız, Eskm'de Krumlov VM hızını kaçırdı. Aniden ne değişti?
Ayrıca bir evim olurdu. UMAV'daydık, yakında Bohuel'i bitirdik. Biraz değildi. Krumlov'da ne olduğu korkusu. Ren geyiği üzerinde çalışmadık, yavaş ve aptalca sürüyorduk. Birlikte uyuyorsun.

Sezon ortada, Poad VM Pat Pt PKA'da. Seninle, Temmuz ayının ortasında Ralli Bohemya'da ikincisine gidecek misin?
Sezonun tutuklanması olarak, mülkün en yüksek PKY için usta olası olması mümkündür. Üstat açık, uzun bir yol. NS Umava için olan köstebek ile bir sonuç, savaşmadan değiliz.

Ön iki mevsimde Bronzov'u bitirdin. Bu sonucu bu yıl alır mısınız?
BT bu kadar suçlanan sandıkta rekabet küçük. Üstat en çok son on yılda suçlanıyor. Sadece ESK Motorsport için bir zaman.