Rajouri’deki ilk ‘sanal eğitim toplantısına’ yaklaşık 15.000 öğrenci katıldı

ManK

New member
JAMMU: Öğretmenlerin yeni zorluklarla baş etmelerine ve öğrenci becerilerini ve başarılarını geliştirmelerine yardımcı olmak, İlçe Rajouri İdaresi organize kız sanal eğitim toplantısı 143’ten az okuldan yaklaşık 15.000 öğrencinin katıldığı Perşembe günü.
Türünün ilk örneği olan toplantı bölge idaresi tarafından düzenlendi Rajouri ilçedeki Okul Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde.
Komiser Yardımcısı Rajouri, Vika Kundal Düşündürücü dersinin baş konuğu olan Prof.
DC Rajouri, “Değer verdiğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek söz konusu olduğunda sıkı çalışmanın yerini hiçbir şey tutamaz,” dedi.
Öğrencileri akademik yılları boyunca çalışmalarına odaklanmaya teşvik etti ve çoğu sınavı geçmek için güncel olaylar ve muhakeme konusunda keskin farkındalık ve güncellemenin de çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.
“Akıllı Sınıf Odaları, farklı becerilere sahip öğrenciler için öğrenmeyi etkili kılmak için bilgisayarları kullanan devrim niteliğinde bir eğitim platformudur.”
Öğretme-öğrenme sürecine yeni boyutlar eklemek için öğrencileri ICT laboratuvarlarını/Akıllı sınıfı kullanmaya teşvik etti. Ayrıca öğretmenlere öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmalarını tavsiye etti.
Etkinlikte 18 kadar konuk konuşmacı sanal modda konuşarak yaşam deneyimlerini paylaştı ve öğrencileri potansiyellerini anlamaları ve onlara ulaşmak için yaşam hedeflerine odaklanmaları için motive etti.
DC Office’ten biri, “143 okuldan yaklaşık 15.000 öğrenci, ilgili okullarının akıllı sınıflarındayken etkinliğe çevrimiçi olarak katıldı” dedi.