R Ashwin, Ravindra Jadeja’yı selamlıyor: “Onun gibi bir bowling partnerine sahip olduğum için minnettarım” | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Hindistan iplikçileri Ravichandran Ashwin ve Ravindra Jadeja, Nagpur’daki orantısız ilk testte Hindistan Avustralya’yı bir vuruş sırası ve 132 turla yenerken muhteşem bowling performansları elde etti.
Beş aylık bir sakatlığın ardından uluslararası krikete dönen Jadeja, ilk vuruşta oynadı ve 5 kaleyi alırken, Ashwin ikinci vuruşta Avustralyalı topa vuran oyuncuların etrafında 31. beş wicket testini almak için ağını ördü. ziyaretçileri 91 puanla çekilmeye zorladı – Hindistan topraklarındaki en düşük puanları.
Kazanan performansın ardından Ashwin, geri dönüş yapan adam Jadeja’yı çok yönlü kahramanlıkları için övdü ve formunu olağanüstü olarak nitelendirdi.
“Jaddu’dan (Jadeja) büyük yardım aldığımı söylemek yetersiz kalır. O olağanüstü bir formda. Son üç yılda vuruş yapma ve bowling oynama şekli, ne kadar iyi olduğu hakkında konuşmamıza gerek yok. sahadaki hareketleri ve takıma ne kadar katkı sağladığı, sadece harika bir kriket oyuncusu oldu.
Maçtan sonra Ashwin, “Onun gibi bir bowling partnerim olduğu için çok müteşekkirim. Axar da sıradan bir bowling oyuncusu değil, bu yüzden gerçekten iyi bir spinner setimiz var ve hepimiz de vurabiliriz,” dedi.

Ashwin, 79’a 8 maç puanı ile Hindistan’ın en yüksek kaleci oyuncusuydu.
Kıdemli oyuncu, Avustralyalı vurucuları sürücü şutları oynamaya ve yavaş Nagpur pistinde işe yarayan hatalar yapmaya çekme planına ışık tuttu.
“Kapak çok yavaştı. Bunu test boyunca söyledim. (Bu) Eldivenleri kısa bir bacakta veya aptalca bir noktada yırtabileceğiniz sahalardan biri değil. Vurucunun bu kaleyi sürmesine izin vermelisiniz. Ashwin dedi.
“Bu yüzden onlara (Avustralyalı vuruculara) sürmeleri için iki toptan birini vermeyi, onları şut atmaya zorlamayı ve muhtemelen sopanın diğer yarısını da vermeyi düşündüm.”

Avustralya gibi bir tarafa karşı baskın galibiyet sorulduğunda, “Vuruş birimimize kredi vereceğim, onları (Avustralya) sahada uzun süre (yeterince) tuttular. Vuruş yapmak onlar için zor olacaktı. Erken küçük kapılar bugün bizim için tonu ayarlayın.”
Hindistan’ın ilk vuruşlarında Ashwin, Perşembe günü ilk gün açılış oyuncusu KL Rahul’un görevden alınmasının ardından Cheteshwar Pujara için gece bekçisi olarak oynadı. Sonunda 23 sayı kaydetti.
3 numara olmak için gönüllü olup olmadığı sorulduğunda Ashwin, “Bir süredir devam ediyor. İçeride oturup adamların ortadan vuruşunu izlemek için gerçekten mücadele ediyorum. Bu günlerde bazen benim için çok gerginim..
“Erkenden dışarı çıkıp vuruş yapmak için bir şans istedim. Bir fırsat vardı (bu testte). Kendini gösterdi. Arkadaşım Pujara, 20 dakika kala (ilk gün) gece bekçisi olarak gitmeme izin verdi ve ben fırsatı memnuniyetle değerlendirdi.
“Vurmayı gerçekten dört gözle bekliyorum. Sadece iyi bir pozisyona girdiğimi hissediyorum. Şansım olursa, her zaman hazırım. Ve Puji’yi (Pujara) bildiğim için, bunun olacağını düşünüyorum ( gelecekte).”
Ashwin, Avustralya’nın kalan maçlarda daha sıkı bir planla toparlanmaya çalışacağını söyledi.
“Bence onlar (Avustralya) bir sonraki maçta iç gözlem yapacaklar ve farklı planlar yapacaklar. Avustralya’nın sert ve güçlü bir şekilde geri dönmesini bekliyorum. Dünya çapında bir takımlar, bunu hepimiz biliyoruz.”
Dört maçlık serinin ikinci Testi 17 Şubat’ta Delhi’de başlıyor.
(PTI girişi ile)