PSTET Sınavı 2023 Bugün: Giriş Bileti Bağlantısını Kontrol Edin, Sınav Günü Öncesi Önemli Talimatlar

ManK

New member

PTE 2023: Punjab Okul Eğitim Kurulu (PSEB), 12 Mart 2023’te bugün Pencap Devlet Öğretmen Uygunluk Testi, PSTET 2023 Sınavını yapacak. Bugün Öğretmen Uygunluk Testine girecek olan adaylar, giriş bileti bağlantısını ve diğer önemli sınav günü yönergelerini buradan kontrol edebilir.
PSTET 2023 giriş kartı 8 Mart 2023’te yayınlandı. Adayların giriş kartını indirip sınav merkezine götürmeleri gerekiyor. Adayların son dakika telaşından kaçınmak için giriş kartında belirtilen raporlama saatinden çok önce sınav merkezine gelmeleri tavsiye edilir.
PSTET sınavı iki kağıttan oluşur – Kağıt 1 ve Kağıt 2. I ila V arasındaki sınıflarda öğretmenlik yapmayı planlayan adaylar, kağıt 1 için görünmelidir, VI ile sınıfları öğretmeyi planlayanlar ise Kağıt 2 için VIII ile görünmelidir. Öğretmenlik yapmak isteyen adaylar Sınıf I ila VIII, hem Kağıt 1 hem de Kağıt 2 için görünmelidir.
Her iki kağıtta da her biri 1 puanlık 150 çoktan seçmeli soru (MCQ) vardır. Sınav 2,5 saat sürer.
İndirmek: PSTET Kabul Kartları 2023
Nasıl indirilir PSTET 2023 Giriş Kartı?
Adım 1. adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. pstet2023.org
Adım 2. Ana sayfada, PSTET Kabul Kartı 2023 bağlantısını tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıtlı ‘E-posta Kimliğiniz’ ve ‘Şifre’ ile giriş yapın
4. Adım. PSTET salonu bileti ekranda açılacak
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
PSTET 2023: Sınav günü için önemli açıklamalar
✦ Son dakika güçlüklerinden kaçınmak için sınav merkezine çok önceden gelin
✦ Sınav günü sınav giriş belgesinin fotokopisini getiriniz. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.
✦ Elektronik cihazların sınav salonuna girmesi kesinlikle yasaktır.
✦ Adaylar sınav salonu içinde ve dışında COVID-19 protokolüne uymalıdır.