Pencap TET 2023: Pencap Eyaleti Eğitim Araştırma ve Öğretim Konseyi, Punjab Eyaleti Öğretmen Uygunluk Testi, PSTET-2023 için çevrimiçi kaydı başlattı. Adaylar şu adresteki resmi web sitesinde Punjab TET’e başvurabilirler: pstet2023.org.
Takvime göre, online başvuru süreci PTE 2023 18 Şubat’tan 28 Şubat 2023’e kadar aktif kalacaktır. Pencap Eyaleti Öğretmen Uygunluk Testi ise 12 Mart 2023’te yapılacaktır.
Yaş sınırı
Göründükleri adaylar için belirlenmiş belirli bir minimum veya maksimum yaş yoktur. PSTET 2023.
eğitimsel yeterlilik
D.El.Ed. Kurs / B.Ed. Kurs veya kursa katılanlar sınava girmeye hak kazanırlar.
Başvuru ücreti
Eyaletlerden (Pencap İkametgâhı dışında) gelen adaylar yalnızca ücretlerle ilgili genel kategoride uygundur. Genel kategori adayı için belirlenen aynı ücret (yani, kağıt I ve kağıt II için ayrı ayrı 1000 Rs) diğer eyaletlerden adaylardan alınacaktır.
Başvurunuzu buraya gönderin: PSTET 2023 Başvuru Formu
PSTET 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım. pstet2023.org adresindeki resmi PSTET web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada Punjab TET 2023 kayıt bağlantısına tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
PSTET 2023 Başvuru Formu ancak verilen makalenin ücretinin başarılı bir şekilde ödenmesinden sonra tamamlanacaktır. Aday bilgileri çok dikkatli bir şekilde doldurmalıdır, herhangi bir ayrıntıda yanlışlık olduğu tespit edilirse aday diskalifiye edilecektir.