PSSSB cevap anahtarı 2022: Pencap Alt Hizmetler Seçim Kurulu (PSSSB), Genç Ressam (İnşaat) ve Küçük Ressam (Elektrik/Mekanik) pozisyonları için ön cevap anahtarlarını yayınladı. Adaylar artık resmi web sitesini ziyaret ederek dört cevap anahtarı setini de kontrol edebilir ve indirebilir – sssb.punjab.gov.in.
Yazılı sınav 11 Aralık 2022 tarihinde 09:30-14:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılmıştır. PSSSB işe alım kampanyası kapsamında toplam 72 açık pozisyon bulunmaktadır, bunların 46’sı genç teknik ressam (sivil) ve 26’sı genç teknik ressam (elektro/mekanik) için boştur. Sınavlarda başarılı olan adaylar yukarıda belirtilen pozisyonlara seçilir.
Adaylar aşağıdaki doğrudan bağlantıya tıklayarak cevap anahtarlarını indirebilirler:-
Junior Ressam (Sivil) – Ön cevap anahtarları A
Junior Ressam (Sivil) – Ön cevap B testleri
Junior Ressam (Sivil) – Ön Cevap Anahtarları C
Junior Ressam (İnşaat) – Test ön cevabı D
İşte Elektrik/Mekanik için PSSSB Ön Cevap Anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
PSSSB Junior Ressam Cevap Anahtarı 2022: Nasıl indirilir ??
Adım 1. Resmi web sitesini ziyaret edin – sssb.punjab.gov.in
Adım 2. Teknik Ressam Yardımcılığı (İnşaat) VE Teknik Ressam Yardımcılığı (Elektro/Mekanik) 11-ARALIK-2022 tarihlerinde yapılan OMR esasına dayalı yazılı sınavın cevap anahtarına ilişkin “Tıklayınız” linkine tıklayınız. (İlan no. 09/2022)””, ana sayfada mevcuttur.
Adım 3. Yeni sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Adaylar cevap anahtarlarını indirebilir ve yazdırabilirler.
Adayların daha güncel bilgiler için resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.
Yazılı sınav 11 Aralık 2022 tarihinde 09:30-14:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılmıştır. PSSSB işe alım kampanyası kapsamında toplam 72 açık pozisyon bulunmaktadır, bunların 46’sı genç teknik ressam (sivil) ve 26’sı genç teknik ressam (elektro/mekanik) için boştur. Sınavlarda başarılı olan adaylar yukarıda belirtilen pozisyonlara seçilir.
Adaylar aşağıdaki doğrudan bağlantıya tıklayarak cevap anahtarlarını indirebilirler:-
Junior Ressam (Sivil) – Ön cevap anahtarları A
Junior Ressam (Sivil) – Ön cevap B testleri
Junior Ressam (Sivil) – Ön Cevap Anahtarları C
Junior Ressam (İnşaat) – Test ön cevabı D
İşte Elektrik/Mekanik için PSSSB Ön Cevap Anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
PSSSB Junior Ressam Cevap Anahtarı 2022: Nasıl indirilir ??
Adım 1. Resmi web sitesini ziyaret edin – sssb.punjab.gov.in
Adım 2. Teknik Ressam Yardımcılığı (İnşaat) VE Teknik Ressam Yardımcılığı (Elektro/Mekanik) 11-ARALIK-2022 tarihlerinde yapılan OMR esasına dayalı yazılı sınavın cevap anahtarına ilişkin “Tıklayınız” linkine tıklayınız. (İlan no. 09/2022)””, ana sayfada mevcuttur.
Adım 3. Yeni sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Adaylar cevap anahtarlarını indirebilir ve yazdırabilirler.
Adayların daha güncel bilgiler için resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.