PSSSB Junior Draftsman Cevap Anahtarı 2022 OUT, sssb.punjab.gov.in adresinde, nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır

ManK

New member
PSSSB cevap anahtarı 2022: Pencap Alt Hizmetler Seçim Kurulu (PSSSB), Genç Ressam (İnşaat) ve Küçük Ressam (Elektrik/Mekanik) pozisyonları için ön cevap anahtarlarını yayınladı. Adaylar artık resmi web sitesini ziyaret ederek dört cevap anahtarı setini de kontrol edebilir ve indirebilir – sssb.punjab.gov.in.
Yazılı sınav 11 Aralık 2022 tarihinde 09:30-14:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılmıştır. PSSSB işe alım kampanyası kapsamında toplam 72 açık pozisyon bulunmaktadır, bunların 46’sı genç teknik ressam (sivil) ve 26’sı genç teknik ressam (elektro/mekanik) için boştur. Sınavlarda başarılı olan adaylar yukarıda belirtilen pozisyonlara seçilir.
Adaylar aşağıdaki doğrudan bağlantıya tıklayarak cevap anahtarlarını indirebilirler:-
Junior Ressam (Sivil) – Ön cevap anahtarları A
Junior Ressam (Sivil) – Ön cevap B testleri
Junior Ressam (Sivil) – Ön Cevap Anahtarları C
Junior Ressam (İnşaat) – Test ön cevabı D
İşte Elektrik/Mekanik için PSSSB Ön Cevap Anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
PSSSB Junior Ressam Cevap Anahtarı 2022: Nasıl indirilir ??
Adım 1. Resmi web sitesini ziyaret edin – sssb.punjab.gov.in
Adım 2. Teknik Ressam Yardımcılığı (İnşaat) VE Teknik Ressam Yardımcılığı (Elektro/Mekanik) 11-ARALIK-2022 tarihlerinde yapılan OMR esasına dayalı yazılı sınavın cevap anahtarına ilişkin “Tıklayınız” linkine tıklayınız. (İlan no. 09/2022)””, ana sayfada mevcuttur.
Adım 3. Yeni sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Adaylar cevap anahtarlarını indirebilir ve yazdırabilirler.
Adayların daha güncel bilgiler için resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.