PSSSB İşe Alım 2023: Fireman, Driver’ın 1317 pozisyonu için başvuru süreci yarın sssb.punjab.gov.in adresinde başlıyor

ManK

New member

YENİ DELHİ: Pencap Alt Hizmetler Seçim Kurulu, Advt altında Grup C İtfaiyeci ve Sürücü/Makinist pozisyonları için ilgili ve uygun adayların başvurularını davet ediyor. Hayır. 01/2023. Adaylar, başvuru süreci yarın, 28 Ocak 2023’te başlayacağı için resmi web sitesi olan sssb.punjab.gov.in adresinden çevrimiçi olarak başvurabilecekler.
Başvuru formunun son teslim tarihi 28 Şubat 2023’tür. Adaylar online başvuru ücretini 3 Mart 2023 tarihine kadar yatırabilirler.
Resmi duyuruyu buradan görüntüleyin
PSSSB İşe Alım 2023: İş detayları
PSSSB işe alım kampanyası, 991’i itfaiye istasyonları ve 326’sı sürücü/operatör pozisyonları için olmak üzere toplam 1317 boş pozisyonun doldurulmasını hedefliyor. Bu 1007 itfaiyeci ve sürücü/operatör boşluğu arasında belediye meclisleri Nagar Panchayats ve 310 itfaiyeci ve sürücü/operatör boşluğu belediye şirketleri içindir.
PSSSB 2023 İşe Alım: Uygunluk kriterleri
Yaş sınırı:
Başvuru sahibi, 1 Ocak 2023 tarihinde 18 ile 37 yaşları arasında olmalıdır.
Eğitimsel yeterlilik:
İtfaiyeci: Aday, Sınıf 10’u (Giriş Sınavı) veya eşdeğerini geçmiş olmalıdır.
Sürücü/Operatör: Aday 8. sınıfı geçmiş olmalıdır + HMV sürücü belgesi (5 yaşında) gereklidir.
PSSSB İşe Alım 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. sssb.punjab.gov.in
Adım 2: Ana sayfada C Grubu İtfaiyeci ve Şoför/Makinist pozisyonları için mevcut başvuru linkine tıklayınız.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: PSSSB başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri yükleyin ve gönderin.
Adım 5: Formu indirin ve ileride başvurmak üzere saklayın.
PSSSB C Grubu İşe Alım 2023: Başvuru ücreti
Genel kategori adayları için çevrimiçi başvuru ücreti 1000 Rs ve PwD kategorisi adayları için başvuru ücreti 500 Rs’dir. SC/ST/EWS ve Eski askerler ve bağımlı kategorilerinden olanlar, başvuru ücreti olarak 250 ve 200 Rs ödemek zorundadır. sırasıyla.