PSPCL Çırak İşe Alımı 2023: 1500 Açık Pozisyon İçin Başvuru Süreci Yarın Başlıyor, Ayrıntıları Buradan Kontrol Edin

ManK

New member

PSPCL İşe Alımı 2023: Punjab State Power Corporation Limited, PSPCL Çırak Yan Görevlisi İşe Alım 2023 için çevrimiçi kaydı 27 Şubat’ta başlatacak. pscl.in.
Programa göre, 2023 PSPCL Çırak kaydı 27 Şubat’ta başlayacak ve 27 Mart 2023’te sona erecek. Punjab State Power Corporation Limited, 2023-23 için Lineman ticaretinde Çırak pozisyonu için toplam 1500 boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor. oturum
boşluk verileri

hayırKategoriboş pozisyonlar
1Genel904
2planlanmış kast (SC)371
3Geriye doğru sınıf (BC)148
4Engelli kişi (yalnızca kısmen sağır/işitme güçlüğü çeken)77
Toplam1500

Yaş sınırı
Bu çıraklık eğitimine hak kazanabilmek için 01.02.2023 tarihindeki asgari yaş 18’dir.
eğitimsel yeterlilik
Aday, Wireman veya Electrician Trade’de ITI yapmış olmalıdır (sertifika, NCVT/SCVT tarafından usulüne uygun olarak verilmiş olmalıdır).
açıklama: Punjabi yeterliliği tüm başvuru sahipleri için esastır. Bu amaçla, tüm adayların Punjabi’yi en azından olgunluk sınavından veya eşdeğer seviyeden çevrimiçi başvurunun son teslim tarihine kadar geçmiş olması gerekir (eğitim yeterliliği tanınmış bir kurumdan olmalıdır).
Pencap bilgisi
Punjabi yeterliliği tüm başvuru sahipleri için esastır. Bu amaçla, tüm adayların Punjabi’yi en azından olgunluk sınavından veya eşdeğer seviyeden çevrimiçi başvurunun son teslim tarihine kadar geçmiş olması gerekir (eğitim yeterliliği tanınmış bir kurumdan olmalıdır).
açıklama: Yalnızca Pencap’ta yaşayan veya ikamet eden adaylar uygundur.
PSPCL Çırak İşe Alımı 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım. pspcl.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, PSPCL Çırak Kaydı bağlantısına tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Başvuru ücreti
Genel adayların Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. 420. SC ve BC kategorileri için ücret ise 420 Rs. 280 ve Rs. sırasıyla 420.