PRT, TGT, PGT ve diğerleri için KVS Cevap Anahtarı 2023 yayınlandı, indirme bağlantısını buradan kontrol edin

ManK

New member

KVS 2023 cevap anahtarı: Kendriya Vidyalaya Samiti, KVS Doğrudan İşe Alım Rekabetçi Sınavı – 2023’ün cevap anahtarını yayınladı. KVS işe alım sınavında PGT, TGT, PRT, Yardımcı Mühendis, Finans Sorumlusu ve Hintçe Tercüman pozisyonları için yer alan adaylar cevap anahtarlarını kontrol edebilirler. Samiti’nin resmi sitesinden kvsangathan.nic.in.
TGT, PGT, PRT, Mühendis Yardımcısı, Finans Sorumlusu ve Hintçe Çevirmen pozisyonları için 12 Şubat – 1 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak sınavlara ait KVS cevap anahtarları yayınlandı.

Kendriya Vidyalaya Samiti, geçici cevap anahtarından memnun olmayan adaylar için bir itiraz penceresi de açtı. Adaylar görüşlerini en geç 10 Mart 2023 öğlene kadar bildirebilirler. Adayların 1000 TL ücret ödemesi gerektiği unutulmamalıdır. 1000/- itiraz edilen soru başına.

Doğrudan bağlantı: KVS 2023 cevap anahtarı
Nasıl indirilir KVS Cevap Anahtarı 2023?
1. Adım. kvsangathan.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Duyuru’ya gidin
3. Adım. Şimdi “PGT, TGT, PRT, AE, FO ve Hintçe Çevirmen cevap anahtarlarını görüntülemek/sormak için bağlantı” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, ‘Rol Numaranız’ ve ‘Doğum Tarihiniz’ ile giriş yapın
5. Adım. Ekranda cevap anahtarının bir PDF dosyası açılacaktır.
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Samiti, konu uzmanı (uzmanları) tarafından araştırılan zorluklara sahiptir. Cevap anahtarının sorgulanması kabul edilirse, politika kararı web sitesinde yayınlanacak ve ücret iade edilecektir. Konu uzman(lar)ının zorluklarla ilgili kararı nihaidir ve başka bir iletişim yapılmayacaktır.