Prithvi Shaw bana vurdu, sosyal medya fenomeninin selfie kavgası davasında tutuklandığını iddia etti | saha dışı haberler

QasiM

Global Mod
Global Mod

MUMBAI: Sosyal medya etkileyicisi Sapna SolungaçHintli kriket oyuncusuna saldırdığı iddiasıyla tutuklandı Prithvi Shaw tıklanan özçekimler hakkında, Cuma günü mahkemede kendisine vuranın kendisi olduğunu iddia etti.
Hatta Shaw ondan özür diledi ve polise şikayette bulunmamasını istedi, dedi.
Perşembe günü tutuklanan Gill, Cuma günü burada hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme, onu 20 Şubat’a kadar tutuklu yargılanmak üzere alıkoydu.
Olay, Çarşamba günü Santacruz banliyösünde lüks bir otelin önünde aralarında bir tartışma sırasında meydana geldi. Shaw bir tarafta sosyal medya fenomeni ve erkek arkadaşı, kriket oyuncusu onunla özçekim yapmayı reddettikten sonra.

Prithvi Shaw, Mumbai’de sarhoş insanlar tarafından saldırıya uğradı. Bu video çok korkutucu. Hayranların yapabileceklerini anlamaları gerekiyor… https://t.co/98TJQY5PLA

— Vaibhav Bhola
🇮🇳
(@VibhuBhola) 1676550785000
Duruşma öncesi duruşmada Gill, yargıcın kabul ettiği olayla ilgili kendi versiyonunu sunmasına izin verilmesini talep etti.
Hakkındaki tüm iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Gill, “O (Shaw) göğsüme ve kollarıma vurdu” dedi.
Gill, “Polise yardım etmek için oradaydık. Sekiz ila 10 kişiydik ve biz sadece iki kişiydik” dedi.
Ayrıca, etkileyici, Shaw ve arkadaşının ondan polise şikayette bulunmamasını istediğini, özür dilediğini ve ayrıldığını iddia etti. Gill, olayın Shaw’la özçekim istemesi üzerine meydana geldiği iddiası üzerine, “Onu tanımıyorum ve hiç görmedim. Onunla hiç özçekim istemedim” dedi.
Gill ayrıca meseleyi halletmek için 50.000 Rs istediği iddialarını da yalanladı.
Etkileyici, “Tamamen sarhoştu. Bir karakolun önünde duruyordu, ancak o zaman FIR’ı ihbar edebilirdi” dedi. Ancak Shaw sarhoş olduğu için bunu daha sonra yapmayı düşündüğünü iddia etti Gill. Gill’e göre, o ve erkek arkadaşı, Shaw gelmeden önce otelin VIP salonunda parti veriyorlardı.
Shaw, olaylar dizisi gelişirken akşam yemeği için iş adamı arkadaşıyla iç hatlar havaalanının yakınındaki otele gitmişti.
Polis şikayeti, Shaw’ın arkadaşı ve oda arkadaşı tarafından yapıldı. Ashish Yadav kim bir kafe işletiyor.
Şikayet, Thakur ve Gill’in Shaw’a otelde bir selfie için yaklaştığını ve başlangıçta kriket oyuncusunun onları mecbur bıraktığını söyledi. Ancak Yadav polise, daha fazla özçekime tıklamak için ısrar ettiler ve Shaw bunu reddetti. İddianamede sarhoş olan Gill ve Thakur’un daha sonra Shaw ile tartışmaya başladığı belirtildi. Otel müdürü, Gill ve Thakur’dan ayrılmalarını istediğini de sözlerine ekledi. Daha sonra Shaw ve Yadav akşam yemeğinden sonra otelden ayrıldıklarında Thakur’un beyzbol sopası tuttuğunu gördüler. İddianamede, zanlıların araca bindikten sonra beysbol sopasıyla aracın ön camına saldırdıkları belirtildi.
Shaw’un ayrıca Gill tarafından taciz edildiği iddia edildi. Daha fazla sorun sezen kriket oyuncusu başka bir arabaya aktarılırken, Yadav ve diğerleri aracını Oshiwara’ya sürdüler. Yadav, araçlarını kovalayan üç motosiklet ve beyaz renkli bir otomobil gördü. Sabah 4 civarında, onu takip edenler, Link Road’daki bir benzin pompasının yanında U dönüşü yaparken arabasına saldırdı. Onlardan biri olan Thakur’un beyzbol sopasıyla arabanın arka camını kırdığını iddia etti.
Yadav’ın şikayetine dayanarak, Oshiwara Polis Departmanı, Hindistan ceza kanununun 143 (yasadışı toplanma), 148 (isyan), 384 (gasp), 506 (cezai taciz) ve diğer suçlar kapsamında Gill ve diğer yedi kişi hakkında bir ilk bilgi raporu kaydetti. .