YENİ DELHİ: Eyalet Teknik Eğitim ve Öğretim Kurulu, öğrenciler için çevrimiçi kayıt sürecini başlattı. AP POLİS 2023 bugün, 16 Şubat 2023. İlgilenen ve Andhra Pradesh Politeknik Ortak Giriş Testi 2023’e katılmak isteyen adaylar, bunun için resmi web sitesi olan polycetap.nic.in adresinden başvurabilirler.
için son tarih AP POLYCET 2023 başvurusu Formun tarihi 30 Nisan 2023’tür. Adayların resmi siteyi ziyaret ederek son tarihi beklemeden formu en kısa sürede doldurup göndermeleri önerilir.
Resmi bildirimi ve broşürü kontrol edinAP POLYCET 2023 sınavı 10 Mayıs 2023 olarak planlanmıştır. Sınav, Çoktan Seçmeli Sorular (MCQ) formatında 120 sorudan oluşmaktadır. Adaylara Matematikte 50, Fizikte 40 ve Kimyada 30 soru verilir.
AP POLYCET 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – polycetap.nic.in
Adım 2: Ana sayfadaki ‘Çevrimiçi kayıt ol’ bağlantısını tıklayın ve cep telefonu numaranız veya SSC oda bileti numaranız ile giriş yapmayı seçin.
Adım 3: İstenen bilgileri girin.
Adım 4: AP POLYCET başvuru formunu şimdi indirin veya çevrimiçi olarak doldurun.
Adım 5: Gerekli tüm alanları doldurduktan sonra formu gönderin.
Adım 6: Formu indirin ve daha sonra kullanmak üzere basılı bir kopyasını kaydedin.
Doğrudan bağlantı: Başvuru formunu buradan doldurun
AP POLYCET 2023, adayların mühendislik, mühendislik dışı veya teknoloji diploma programlarına girmeleri için yapılan bir giriş sınavıdır.
Daha fazla bilgi için adaylar AP POLYCET’in resmi portalını ziyaret edebilirler.