Pencap Polisi İşe Alımı 2023: Punjabpolice.gov.in adresindeki 288 SI pozisyonu için başvuru süreci yarın başlıyor

ManK

New member

YENİ DELHİ: Pencap Polis İşe Alım Kurulu, Alt Müfettiş pozisyonu için ilgili adaylardan başvuru davet etti. Başvuru süreci yarın, 7 Şubat 2023’te başlayacak. Uygunluk kriterlerini karşılayan adaylar, resmi web sitesi olan punjabpolice.gov.in üzerinden çevrimiçi olarak başvurabilirler.
Başvuru formunun Pencap Polisine teslimi için son tarih 28 Şubat 2023 23:55’tir. Adaylar online başvuru yapmak için aşağıdaki yazıda paylaşılan süreci adım adım takip edebilirler.
Okumak: Resmi Bildirimnasıl başvurulur Pencap Polisi İşe Alımı 2023?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – https://punjabpolis.gov.in/
Adım 2: Ana sayfada, Punjab Police SI alımı için mevcut olan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: SI Başvuru Formu 2023’ü gerekli tüm ayrıntılarla doldurun.
Adım 5: Formu indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
boşluk verileri
Bu işe alım kampanyası, toplam 288 alt müfettiş boşluğunu doldurmayı hedefliyor; bunların 144’ü silahlı polis alt müfettişleri (sporcular hariç) için ve 144’ü bölge polisi alt müfettişleri (sporcular hariç) için mevcut. ).
Uygunluk kriterleri
Yaş sınırı: Adayların 1 Ocak 2023 tarihinde 18 ila 28 yaş sınırı arasında olması gerekmektedir.
Eğitimsel yeterlilik: Aday, tanınmış bir üniversite veya dengi bir kurumdan mezun olmalıdır.
Seçim süreci
Nihai seçim, üç aşama gerçekleştirildikten sonra yapılacaktır: Aşama 1 (bilgisayar tabanlı, MCQ tipi kağıtlar, yani kağıt III, kağıt II ve kağıt III, bunların niteliği gereği kağıt III uygun olacaktır), aşama 2 (fiziksel ölçüm testi ve fiziksel tarama testi ) ve Aşama 3 (Belge Kontrolü).
Daha fazla bilgi için, adayların Pencap Polisinin resmi web sitesine bakmaları tavsiye edilir.