peb.mp.gov.in adresinde yayınlanan MPPEB Tüketim Memuru Kabul Kartı 2023, şimdi indirin

ManK

New member
YENİ DELHİ: Madhya Pradesh Profesyonel Sınav Kurulu Pazartesi günü açıkladı MPPEB Tüketim Memuru Kabul Kartı 2023. Özel Tüketim Dairesi Başkanlığı (Karyapalik) Direkt ve Backlog pozisyonu için görünecek adaylar, MPPEB Abkari salonu biletlerini adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir. esb.mp.gov.in.
MP Özel Tüketim Memurluğu sınavı 20 Şubat 2023 tarihinde iki vardiya halinde yapılacaktır. Sabah vardiyası 10:00 – 12:00 ve öğleden sonra vardiyası 15:00 – 17:00 arasındadır.
Bu işe alım kampanyası, Tüketim Memuru’nun (Karyapalık) toplam 200 boş kontenjanını doldurmak için yürütülmektedir.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını indir

MPPEB Tüketim Memuru Kabul Kartı 2023

MPPEB Tüketim Memuru Kabul Kartı 2023

MPPEB Tüketim Memuru Kabul Kartı 2023’ü nasıl indirebilirim?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – peb.mp.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, ‘Kabul Kartı Özel Tüketim Memuru Doğrudan ve Birikmiş İş Sonrası İşe Alım (Tüketim Dairesi Milletvekili için) -2022” bağlantısını tıklayın.
3. Adım: esb.mp.gov.in adresinde yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
Adım 4: Başvuru numarası ve doğum tarihi gibi kimlik bilgilerinizi girin.
4. Adım: İndir MP Tüketim Memuru Kabul Kartı 2023 ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.
MP Tüketim Memuru Sınav Kalıbı 2023
MPPEB Tüketim Memuru sınavı, 100 puanlık 100 çoktan seçmeli sorudan (MCQ) oluşur, yani her sorunun bir puanı vardır. Sorular 10. sınıf müfredatına göre sorulur.
Daha fazla bilgi için adayların MPPEB resmi sitesini ziyaret etmeleri önerilir.