‘Pariksha Pe Charcha’ bir çevreyi besledi: Dr. jitendra

ManK

New member

JAMMU: Birlik Devlet Bakanı (Bağımsız Savcı), ‘Bırakma’ kelimesi, geçmişin damgası olan Ulusal Eğitim Politikasının (NEP-2020) tam olarak yürürlüğe girmesinden sonra geçerliliğini yitirecek, Dr Jitendra Singh bugün şunları söyledi:pariksha Pe Charchaiçin çok gerekli olan temel taşlardan biridir.sınav savaşçıları‘, yetmiş yıldır kimsenin aklına gelmedi.
Dr. Singh bunu, 2023’te ‘Pariksha Pe Charcha’ kapsamında düzenlenen bölge düzeyinde bir resim yarışmasında bir konuşma yaparken söyledi. Eğitim Bölümü, Jammu ve Keşmir’deki Kathua.
Dr. Jitendra Singh, ‘Pariksha Pe Charcha’nın, Başbakan Narendra Modi’nin öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve toplumu tek bir platformda bir araya getirme vizyonuyla yönlendirilen bir hareket olduğunu söyledi.
GDC Kathua öğrencilerine hitap eden Dr Singh, ‘Pariksha Pe Charcha’nın her çocuğun benzersiz bireyselliğinin kutlandığı, teşvik edildiği ve kendilerini tam olarak ifade etmelerine izin verildiği bir ortam yarattığını söyledi.
Dr Singh, “Başbakan Narendra Modi’nin öncülük ettiği, öğrenciler için stressiz bir ortam yaratmaya yönelik daha büyük bir hareketin parçası” diye ekledi Dr Singh.
Dr. Ona söyle.
Dr. Jitendra Singh, NEP-2020’nin arkasındaki fikir olarak Başbakan Narendra Modi’yi selamladı ve NEP-2020’nin sloganının, geçmişi ne olursa olsun hiçbir çocuğun kaliteli eğitime erişiminin reddedilmemesi için birçok giriş ve çıkışla eşitlikçi ve kapsayıcı eğitim olduğunu söyledi.
Dr Singh, NEP-2020’nin en iyi yanının, geçmişin bir damgası olan “bırakma” kelimesinin geçerliliğini yitirecek olması olduğunu da sözlerine ekledi.
Bugün burada bulunan öğrencilerin, Hindistan’ı dünyanın her gelişmiş ülkesini geride bırakarak ‘Vishwa Guru’ olma yolunda ilerletecek kadar enerjik olacak @2047 Hindistan’ın mimarları olacaklarını vurguladı.