YENİ DELHİ: Uzun zamandır beklenen Pariksha Pe Charcha 27 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Başbakan Narendra Modi, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle konuştu. Pariksha Pe Charcha 2023. Öğrencilerden gelen çok sayıda soruyu yanıtladı ve ayrıca sınava hazırlık ve stres yönetimi ile ilgili görüşlerini paylaştı.
Başbakan Modi’nin etkileşimi ağırlıklı olarak Hintçe ve İngilizce idi ancak şimdi hükümet programı Punjabi, Assamese, Kannada, Marathi, Konkani, Kashmiri, Telugu, Tamil, Kannada, Malayalam, Bengalce, Dosri, Manipuri ve Gujarati.
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Punjabi’de izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Assam dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Marathi’de izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: Konkani’de PPC23’e göz atın
Serbest bırakma hareketi PPC 23 bölgesel dillerdeki etkinlik, öğrencilerin ve velilerin kendi yerel dillerinde kendilerini daha rahat hissetmelerine yardımcı olacaktır. Pariksha Pe Charcha 2023, Narendra Modi’nin resmi YouTube hesabında bölgesel dillerde yayınlanacak.
PPC 2023
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Keşmir dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Telugu dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Tamil dilinde izleyin
Adaylar ‘Pariksha Pe Charcha 23’ü bölgesel dillerinde izlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
nasıl izlenir Bölgesel dilde PPC 23?
1. Adım. Narendra Modi’nin şu adresteki resmi YouTube hesabını ziyaret edin: youtube.com/@NarendraModi
Adım 2. Şimdi ‘Oynatma Listesi’ seçeneğine tıklayın
Adım 3. PPC 23’ü bir dizi bölgesel dilde göreceksiniz
Adım 4. İstediğiniz dili seçin ve programı izleyin
Verilere göre, Pariksha Pe Charcha 2023, PPC 2022’deki yaklaşık 15,7 lakh’a kıyasla yaklaşık 38,80 lakh katılımcıya (öğrenciler – 31,24 lakh, öğretmenler – 5,60 lakh ve ebeveynler – 1,95 lakh) tanık oldu.
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Kannada dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Malayalam dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Bengalce izleyin
‘Pariksha Par Charcha’ programı Yeni Delhi’deki Talkatora Kapalı Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Etkinlik, YouTube, DD National, Facebook, Twitter ve Hindistan Hükümeti’nin resmi web sitesi dahil olmak üzere birçok platformda canlı yayınlandı.
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Dogri’de izleyin
Pariksha Pe Charcha: Manipuri’de PPC23’ü izleyin
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Gujarati dilinde izleyin
Etkileşim sırasında Başbakan Modi, öğrencilere farklı dilleri tanıtma çabası içinde bölgesel dilleri öğrenmelerini tavsiye etti. Ayrıca öğrencilerden sınavlarda haksız yollardan kaçınmalarını istedi. Diğer şeylerin yanı sıra Narendra Modi, annelerden zaman yönetimini öğretmeye vurgu yaptı.
Başbakan Modi’nin etkileşimi ağırlıklı olarak Hintçe ve İngilizce idi ancak şimdi hükümet programı Punjabi, Assamese, Kannada, Marathi, Konkani, Kashmiri, Telugu, Tamil, Kannada, Malayalam, Bengalce, Dosri, Manipuri ve Gujarati.
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Punjabi’de izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Assam dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Marathi’de izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: Konkani’de PPC23’e göz atın
Serbest bırakma hareketi PPC 23 bölgesel dillerdeki etkinlik, öğrencilerin ve velilerin kendi yerel dillerinde kendilerini daha rahat hissetmelerine yardımcı olacaktır. Pariksha Pe Charcha 2023, Narendra Modi’nin resmi YouTube hesabında bölgesel dillerde yayınlanacak.
PPC 2023
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Keşmir dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Telugu dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Tamil dilinde izleyin
Adaylar ‘Pariksha Pe Charcha 23’ü bölgesel dillerinde izlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
nasıl izlenir Bölgesel dilde PPC 23?
1. Adım. Narendra Modi’nin şu adresteki resmi YouTube hesabını ziyaret edin: youtube.com/@NarendraModi
Adım 2. Şimdi ‘Oynatma Listesi’ seçeneğine tıklayın
Adım 3. PPC 23’ü bir dizi bölgesel dilde göreceksiniz
Adım 4. İstediğiniz dili seçin ve programı izleyin
Verilere göre, Pariksha Pe Charcha 2023, PPC 2022’deki yaklaşık 15,7 lakh’a kıyasla yaklaşık 38,80 lakh katılımcıya (öğrenciler – 31,24 lakh, öğretmenler – 5,60 lakh ve ebeveynler – 1,95 lakh) tanık oldu.
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Kannada dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Malayalam dilinde izleyin
Pariksha Pe Charcha 2023: PPC23’ü Bengalce izleyin
‘Pariksha Par Charcha’ programı Yeni Delhi’deki Talkatora Kapalı Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Etkinlik, YouTube, DD National, Facebook, Twitter ve Hindistan Hükümeti’nin resmi web sitesi dahil olmak üzere birçok platformda canlı yayınlandı.
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Dogri’de izleyin
Pariksha Pe Charcha: Manipuri’de PPC23’ü izleyin
Pariksha Pe Charcha: PPC23’ü Gujarati dilinde izleyin
Etkileşim sırasında Başbakan Modi, öğrencilere farklı dilleri tanıtma çabası içinde bölgesel dilleri öğrenmelerini tavsiye etti. Ayrıca öğrencilerden sınavlarda haksız yollardan kaçınmalarını istedi. Diğer şeylerin yanı sıra Narendra Modi, annelerden zaman yönetimini öğretmeye vurgu yaptı.