Pariksha Pe Charcha 2023: PPC 2023’te PM Modi ile Etkileşime Geçin, Buradan Kaydolun

ManK

New member
Başbakan Narendra Modi ısrar ediyor Pariksha Pe Charcha 2023’te yapılacak yönetim kurulu sınavları beklentisiyle. Bunun için kayıt süreci çoktan başladı ve ilgilenen öğrenciler resmi web sitesi auth.mygov.in adresinden kayıt yaptırabilirler. Katılmak için bu yazının altında doğrudan bir bağlantı paylaşılmıştır. PPC 2023.
Pariksha Pe Charcha 2023 sırasında; kayıtlı öğrenciler, öğretmenler ve veliler onlarla etkileşime girme fırsatına sahip olacak PM Modu ve yaklaşan sınavları ve giriş sınavlarını tartışın. Başbakan, sınav stresi ile nasıl başa çıkılacağı ve sınav kaygısını yenme mantrası ile ilgili düşüncelerini öğrencilerle paylaşacak ve bunu bir bayram gibi kutlayacak.
Milli Eğitim Bakanlığı Salı günü tweet attı, “Korkularınızı yenmek ve sınavları bayram gibi kutlamak için mantrayı bilin! #PPC2023 etkinliklerine katılın ve Sayın Başbakan Shri @narendramodi ile doğrudan etkileşim kurma şansı yakalayın”.

Korkularınızı yenmek ve sınavları bayram gibi kutlamak için mantrayı bilin! #PPC2023 etkinliklerine katılın ve… https://t.co/zEQd9ITdbY

— Eğitim Bakanlığı (@EduMinOfIndia) 1669709108000
Pariksha Pe Charcha, 2018’den beri yılda bir kez düzenlenmektedir. Bu etkinlik sırasında PM, öğrenciler ve öğretmenlerle etkileşim kurmak için canlı yayına geçecek ve bu sınavlara rahat ve sakin bir şekilde nasıl girileceğine dair ipuçları verecek.
PPC 2023’e kayıt olmak için son tarih 30 Aralık 2022’dir.
Bir öğrencinin bir sorusu varsa, tavsiye almak istiyorsa, etkinlikte Başbakan Modi’nin konuşabileceği bir konu öneriyorsa veya genel olarak sınavlarla ilgili herhangi bir konuda Başbakan’a ulaşmak istiyorsa, öğrenciler PM’nin resmi web sitesini ziyaret edebilir – narendramodi.in/ppc2023 ve sorularını gönderin.
Lütfen yarışmanın 9 ila 12. sınıflardaki öğrencilere açık olduğunu unutmayın.
PPC 2023 kaydı için doğrudan bağlantı
Pariksha Pe Charcha 2023: Nasıl katılacağım
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – innovateindia.mygov.in/ppc-2023/
Adım 2: Ana sayfada, sol taraftaki Şimdi Katıl’ı tıklayın.
3. Adım: Öğrenci (Kişisel Katılım), Öğrenci (Öğretmen oturumu aracılığıyla katıl), Öğretmen veya Veli seçeneklerinden ‘Şu kişiyle katıl’ı seçin.
Adım 4: Şimdi e-posta adresiniz/telefon numaranız ve şifrenizle giriş yapın.
Adım 5: İstenen bilgileri doldurun ve gönderin.
6. Adım: PPC 2023’e kaydolacaksınız.