PARDUBICE Koç Düzenleme: Üç iyi oyuncuya ihtiyacımız var

QasiM

Global Mod
Global Mod
Pardubice teknik direktörü David Střihavka, “Mevsimsel rejime yavaşça yaklaşıyoruz. Bir şekilde yavaşladığımızdan değil, bir şekilde yavaşladığımızdan değil, ancak Vlašima'ya karşı koşuyu ele alabilmemiz için eğitimleri uyarlamalıyız.”

Önümüzdeki hafta, daha yüksek bir seviyeden kaçmak için her şeye ihtiyaç duyulacak, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nin temel grubu için savaşacak olan Miroslav Koubek ile Şans League Pilsen'in ilk turu için Pardubice'e gelecek. Ancak, düzenleme diğer endişelerle ilgileniyor. Kulüp liderliği ile birlikte takviyeler arıyorlar.

“Güçlü olmak için iki veya üç iyi oyuncu getirmemiz gerekiyor,” diye itiraf etti.

Bununla birlikte, Pardubice olasılıkları, diğer kulüplerin kadroların bu yarışma için ne kadar geniş ihtiyaç duyacağı açık olduğunda ortaya çıkacaktır.

“Hala kimin bizim için uygun olacağından bahsediyoruz, ancak sabırlı kalmalıyız.

Olomouc'daki maç sırasında Pardubice futbolcuları David Střihavka'nın summful koçu. (14 Şubat 2025)

Son kez Çarşamba günü Polonya'da Wroclaw'a karşı oynadı, 2: 3 dondu, ancak küreselde Střihavka'ya göre çok iyi bir kontrol oldu.

“Futbol daha büyük bir hıza doğru gidiyor, bu yüzden deneyebileceğimiz için mutluyuz, çünkü rakibimiz tam olarak bu şekilde oynadı.” “Wrocław geçen yıl ikinci lige düştü, ancak hemen Ekstraklas'a geri döneceğine ikna oldum. Uzun zamandır böyle ileri bir rakip görmedim, maç için minnettarız,” diye övdü.

Pardubice on iki dakikada iki gol attığında ve kıtlık artık yetişemediğinde maçın tanıtımı hakkında tek şikayeti vardı. André Leipold ve Daniel Pandula'nın güzel hedefleri yeterli değildi. Střihavka, “Hedef bir hedefimiz, bize üç kez daha geldi. Genel olarak, iyi değildi. Hala savunmada çalışmak zorundayız.”

Yüzünde bir gülümseme, 1.800 kişinin Çarşamba günkü dost maçına giden yolunu bulduğu Polonya stadyumunun kalabalık tribününe bakarken geri döndü.

“Bu bir ihtişamdı. Hazırlık maçı için tam bir tribünden daha fazlasını isteyebilirsin. Polonya'daki insanlar için futbol gerçekten çok şey ifade ediyor, Cuma günkü provada bize benzer bir şey olmasını istiyorum.”