Pai’deki Ruslar mı? Tarafsız bir sporcunun tanımı için kötü, kf NSA ebek

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sonunda ne anlama geldiğini tam olarak anlayamadım. Öte yandan, Çek Cumhuriyeti’nin, Rusya’dan gelen sporcuların bireysel de olsa Olimpiyatlara katılmamasını sağlamak için sıkı bir baskı sürdürmemiz gerektiği yönündeki tutumu geçerliyken, bu konuda bir tutarsızlık algısı var. Öte yandan tarafsız sporcunun son tanımının çok kötü olduğunu düşünüyorum, dedi gazeteye. Ona göre bu, doping kurallarının nasıl uygulanacağına bağlı.

Nihai tanımı bilmiyorum ve mevcut Rusya ile bağlantısı olan herhangi bir sporcunun Olimpiyatlara gerçekten katılacağını koşulların ne zaman olacağını öğreneceğimizi düşünüyorum. Bundan memnun değiliz. Ebek, Çek Olimpiyat Komitesi’nin tamamı tarafından kararlaştırıldığı gibi kesin bir maaş pozisyonunun da yürürlükte kalacağını söyledi. Plenum Nisan ayında, OV’nin Ukrayna’da uzun süredir devam eden çatışma sırasında Rusya ve Beyaz Rusya’nın Olimpiyat Oyunları veya Oyunların elemelerine herhangi bir şekilde katılımını kabul etmediğini belirtti. IOC’nin kararını okuduktan sonra OV temsilcisi hiçbir şeyin değişmediğini tekrarladı.

Bu kararın ve aşağıdaki tanımın, büyük bir Rus sporcu grubunun izole edilmesine mi yol açacağını, yoksa yalnızca bir tür sürgünde olan, hatta mevcut durumla ilişkileri şüpheli olan bireyler mi olacağını göreceğiz. Rus devleti. Koşullar o kadar kötü olabilir ki, sadece bayrak yarışındaki sporcular gereklilikleri karşılayamamakla kalmayacak, aynı zamanda Rusya Federasyonu veya Rusya Olimpiyat Komitesi’nden koşulların uygunsuz olduğuna ve Olimpiyatların yapılamayacağına dair bir talimat da gelecektir. yer almak. Aslında varsaymak istemiyorum ama bunun gerçek bir olasılık olduğunu düşünüyorum, diye ekledi Ebek.

Çek florbolu, Cumartesi günü Uluslararası Florbol Federasyonu Kongresi’nde 2025 Dünya Kupası’na hazır olduğunu sundu ve ebek, desteğini şahsen ilan etmek için Singapur’a gitti. Ayrıca Dünya Kupası’nın en azından birkaç yıl önce olduğu gibi aynı saygınlıkla gerçekleşeceğini düşünüyorum. Ebek, bu nedenle 2025 yılında Brno ve Ostrava’nın ev sahipliği yapacağı turnuvayı destekleyeceğimi beyan ettiğimi ifade etti.

Florbolda Dünya Şampiyonası’na destek konusu tartışılacak. Geliştirme aşamasında ölçeklerimiz var ama belli bir bütçeyle alınacaklar. 2025 yılında Kadınlar Dünya Florbol Şampiyonası, Kadınlar Dünya Hokey Şampiyonası ve Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası gibi büyük etkinlikleri duyuracağız. Ancak bunun önümüzdeki yıl, yani Olimpiyat yılı kadar dramatik ve finansal olmayacağını, ayrıca Çek Cumhuriyeti’nin hokey, biatlon, cyclocross ve diğer branşlarda dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapacağına dikkat çekti.

Eylemin standart bir spread ile güvence altına alınabileceğini varsayıyoruz. Bu aynı zamanda veriyi gönderen kişiye 2025 yılının bu dönemdeki olağanüstü olaylar nedeniyle kapanacağının da bir sinyalidir. Ebek, bu etkinliklere verilen desteğin değerli olacağını biliyorum, ancak elbette bunun her zaman başvuru sahibinden ve ayrıca etkinliğin kendisine bağlı olan şehirden önemli miktarda miktar gerektirdiğini belirtti.