Oynadığım gibi oynamak için zihinsel olarak net olmalıyım: Shubman Gill | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Açıcı Shubman Gill Hindistan’ın üçüncü T20I’de 168 turluk devasa seri zaferini kazanmak için ilk yüzyılını en kısa formatta kırdı. Yeni Zelanda Çarşamba günü.
Gill, son T20I’de Hindistan’ı 234/4 ile bir mamuta itmek için yenilmemiş 63 top 126’sında 12 dört ve yedi altı yaptı.
Hindistan daha sonra sadece maçı kazanmakla kalmayıp aynı zamanda 2-1 seri galibiyetini garantilemek için 12.1’de 66 için Yeni Zelanda’ya katıldı.
“Nasıl oynadığımı oynamak için zihinsel olarak temiz olmalıyım”, Solungaç Skipper ile etkileşime girerken söyledi Hardik Pandayabir videosu BCCI.tv’de yayınlandı.

Rekor kıran vuruştan ve önden liderlikten sıkı çalışmanın önemine kadar

— BCCI (@BCCI) 1675311320000
“Bu senin (Hardik) bana söylediğin şeydi. Ne zaman altı vursam yanıma geldi ve bana – bir sonraki topta formda kal, fazladan bir şey yapmana gerek yok, sadece ne yapıyorsan onu yap” dedi. ve çok hızlı gitmemeye çalış.Sürekli her top bana hatırlattı ve bu da yardımcı oldu.
“(Mitchell) Son Zamanında Santner, Bölgedeydim ve vurdum. Bu yüzden onun peşine düşeceğimi düşündüm, ama siz benden geri durmamı ve diğer bowling oyuncularına odaklanmamı istediniz çünkü o (Santner) T20 serisi boyunca iyi bowling oynuyor. Taktik ve teknik olarak benim için neredeyse mükemmel bir maçtı.”
‘Serinin Oyuncusu’ Pandya, yeni topu bowlinge atarken dört kaleyi kırdı Fin Allen ve Glen Phillips. Daha sonra Kivileri yok etmek için iki küçük kapı daha almak için geri döndü.

“Dürüst olmak gerekirse, dört wicket sporun önemli bir parçası, ancak yanılmıyorsam 145 (mph) hızla bowling oynadığımı düşünüyorum ve bu bana görebildiğiniz mutluluğu ve gülümsemeyi verdi. (Gill) bugün son maçım ve ara vereceğim” dedi.
“Yani bugün (Çarşamba) ateş dolu olacak ve elimden geldiğince hızlı bowling oynayacağım ve dürüst olmak gerekirse, yaptığımız türden bir başlangıç hayatımızı gerçekten kolaylaştırdı.”
(PTI girişleri ile)