ÖSSSC Hemşire 2023: Odisha Alt Yetkili Personel Seçim Komisyonu, OSSSC için çevrimiçi kaydı başlatır hemşirelik memuru yarın, 27 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacak. İlgilenen adaylar, aşağıdaki resmi web sitesinde Hemşirelik Görevlisi pozisyonlarına başvurabilirler. osssc.gov.in.
Takvime göre Hemşirelik Memuru için online başvuru süreci 17 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. OSSC, Sağlık Bakanlığı’na bağlı 30 İlçe Şubesi ve 13 Tıp Fakültesi ve Hastanesinin tamamında toplam 7483 İlçe Kadro C Grubu Hemşirelik Memuru pozisyonunun doldurulmasını hedefliyor. Odisha Hükümeti Sağlık ve Aile Refahı.
Yaş sınırı
Adayların 21 yaşını doldurmuş olması ve ilanın verildiği tarihte 38 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Board of Secondary Education, Odisha tarafından verilen HSC sertifikasında veya tanınmış Board/Council/Hindistan Üniversitesi tarafından verilen eşdeğer sertifikada kaydedilen doğum tarihi yalnızca kabul edilir.
İndirmek: OSSSC Hemşire Memuru Alımı 2023 Bildirimi
eğitimsel yeterlilik
Adaylar, 10+2 sisteminde +2’yi veya Hindistan Hemşirelik Konseyi tarafından usulüne uygun olarak tanınan ve onaylanan bir Tıp Fakültesi ve Devlet Hastanesinden / diğer kurumlardan GNM / BSc Hemşireliği derecesi ile eşdeğerini geçmiş olmalıdır.
nasıl başvurulur OSSSC Hemşire Görevlisi İşe Alımı 2023 ?
Adım 1. OSSSC’nin osssc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada, OSSSC Hemşirelik Görevlisi İşe Alım 2023 bağlantısına tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Gerekli belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
5. Adım. Formu gönderin ve kaydedin
6 Eylül İleride başvurmak için onay sayfasını yazdırın
Başvuru ücreti
İşe alımla ilgili herhangi bir sınav maliyeti yoktur.