ÖSSSC sonucu 2021: Odisha Yardımcı Personel Seçim Komisyonu (OSSSC), ARI, Amin ve SFS gibi çeşitli pozisyonlar için 2021 birleşik işe alım sınavının sonucunu açıkladı. Sınava giren adaylar, sonuçları resmi web sitesinden kontrol edebilirler. osssc.gov.in.
ÖSSSC 19-30 Kasım 2022 tarihleri arasında işe alım için rehberlik sürecini sağlamıştır. Seçim komitesi, bu işe alım kampanyası ile toplam 1643 boş pozisyonun doldurulmasını hedeflemektedir. Bunların 576’sı Gelir Müfettiş Yardımcısı, 529’u İstatistik Saha Kadastrosu ve 538’i Amin kadrosu için boş.
ARI, Amin ve SFS için boşluk verileri
ARI/Amin/SFS – 2021 sonucunu görüntülemek için doğrudan bağlantı
OSSSC Sonucu 2021: Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım. osssc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘İşe Alım Haberleri’ bölümüne gidin
3. Adım. “İlçe İlçe Kadro Alım Sonuçlarının İlanı” linkine tıklayınız. ARI/AMIN/SFS kombine işe alım sınavı altında – 2021″
Adım 4. Sonuç ekranda açılacaktır.
5. Adım. Sonucu kontrol edin ve indirin
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu yazdırın
ÖSSSC 19-30 Kasım 2022 tarihleri arasında işe alım için rehberlik sürecini sağlamıştır. Seçim komitesi, bu işe alım kampanyası ile toplam 1643 boş pozisyonun doldurulmasını hedeflemektedir. Bunların 576’sı Gelir Müfettiş Yardımcısı, 529’u İstatistik Saha Kadastrosu ve 538’i Amin kadrosu için boş.
ARI, Amin ve SFS için boşluk verileri
hayır | Sonrasında | Departman | boş pozisyonlar |
1 | İstatistiksel alan araştırmacısı | Planlama ve Yakınsama Departmanı | 529 |
2 | Vergi Müfettiş Yardımcısı | Gelir ve Afet Yönetimi Dairesi Başkanlığı | 576 |
3 | amin | Gelir ve Afet Yönetimi Dairesi Başkanlığı | 538 |
ARI/Amin/SFS – 2021 sonucunu görüntülemek için doğrudan bağlantı
OSSSC Sonucu 2021: Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım. osssc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘İşe Alım Haberleri’ bölümüne gidin
3. Adım. “İlçe İlçe Kadro Alım Sonuçlarının İlanı” linkine tıklayınız. ARI/AMIN/SFS kombine işe alım sınavı altında – 2021″
Adım 4. Sonuç ekranda açılacaktır.
5. Adım. Sonucu kontrol edin ve indirin
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu yazdırın