OSSC Normal Öğretmen Cevap Anahtarı 2023, ossc.gov.in adresinde yayınlandı, buradan indirin

ManK

New member

OSSC cevap anahtarı 2023: Odisha Personel Seçme Kurulu, S&ME Departmanı altındaki devlet orta okulları için kadrolu öğretmen pozisyonu için model cevap anahtarını yayınladı. Sınava giren adaylar cevap anahtarlarını resmi internet sitesi üzerinden kontrol edebilirler. ossc.gov.in.
“10.03.2023 – 13.03.2023 Tarihleri Arasında Yapılan Bilgisayar Destekli Alım Sınavı (23.11.2022 Tarih ve 6785/OSSC) ile Yapılan Normal Öğretmen-2022 Hazırlık Sınavında Yer Alan Adaylara Model Cevap Anahtarları Linkinin Bildirildiğine Bildirilir. resmi gönderide, komitenin web sitesi ossc.gov.in’in “Yenilikler” bölümünde mevcuttur.

10-13 Mart 2023 tarihleri arasında Odisha Olağan Ön Sınav Öğretmenliği yapılmıştır. Seçici Kurul şimdi de sınavın model cevap anahtarlarını yayınladı.

İndirmek: Odisha Normal Öğretmen Cevap Anahtarı 2023
Nasıl kontrol edilir OSSC Normal Öğretmen Cevap Anahtarı 2023?
1. Adım. ossc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “KOBİ Departmanına Bağlı Devlet Orta Okulları Kadrolu Öğretmen Pozisyonu için Model Cevap Anahtarına Davet İtirazı Bağlantısı” yazan satıra tıklayın.
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, bilgilerinizle giriş yapın
4. Adım. OSSC cevap anahtarları ekranda açılacaktır.
5. Adım. Gelecekteki aynı referansı indirin ve yazdırın
Geçici cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar 19 Mart 2023 tarihine kadar itiraz edebilirler. Adayların itirazlarını resmi portal üzerinden yapmaları gerekmektedir. Daha fazla bilgi için, adaylara OSSC’nin ossc.gov.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri tavsiye edilir.