Rajasthan Alt ve Bakanlık Hizmetleri Seçim Kurulu, RSMSSB Forest Guard, Forester Hall Ticket 2022’yi bugün, 5 Aralık 2022 tarihinde yayınlayacak.
11 Aralık 2022 tarihinde yapılması planlanan işe alım sınavı için giriş kartları çıkarılacaktır.
11 Aralık 2022 tarihinde işe alım anketi iki vardiya şeklinde gerçekleştirilecektir. Sabah vardiyası 10.00-12.00, akşam vardiyası 15.00-17.00 saatleri arasında çalışır.
Salon biletini indirebilmek için başvuru sahiplerinin sicil numarası ve şifresi veya doğum tarihi ile resmi internet sitesine giriş yapması gerekmektedir.
Forest Guard ve Forester Paper’ın Kasım ayında sızdırıldığını da belirtmek gerekiyor. 13 Kasım 2022’de Team 1’in ikinci gününden sonra sızdırıldı. Kağıt sızıntısı göz önüne alındığında, yönetim kurulu akşam vardiyası sınavının ikinci gün iptal edilmesine karar verdi.
RSMSSB Giriş Kartı 2022: Forest Guard, Forester hall bileti nasıl indirilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – rsmssb.rajasthan.gov.in
Adım 2: Ana sayfada Son haberler bölümüne gidin.
3. Adım: Bunun için mevcut bağlantıya tıklayın RSMSSB 2022 erişim kartı.
Adım 4: Yeni bir sayfada gerekli bilgileri girin ve gönder’i tıklayın.
Adım 5: RSMSSB Salon Bileti 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 6: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
Daha fazla bilgi için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.
11 Aralık 2022 tarihinde yapılması planlanan işe alım sınavı için giriş kartları çıkarılacaktır.
11 Aralık 2022 tarihinde işe alım anketi iki vardiya şeklinde gerçekleştirilecektir. Sabah vardiyası 10.00-12.00, akşam vardiyası 15.00-17.00 saatleri arasında çalışır.
Salon biletini indirebilmek için başvuru sahiplerinin sicil numarası ve şifresi veya doğum tarihi ile resmi internet sitesine giriş yapması gerekmektedir.
Forest Guard ve Forester Paper’ın Kasım ayında sızdırıldığını da belirtmek gerekiyor. 13 Kasım 2022’de Team 1’in ikinci gününden sonra sızdırıldı. Kağıt sızıntısı göz önüne alındığında, yönetim kurulu akşam vardiyası sınavının ikinci gün iptal edilmesine karar verdi.
RSMSSB Giriş Kartı 2022: Forest Guard, Forester hall bileti nasıl indirilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – rsmssb.rajasthan.gov.in
Adım 2: Ana sayfada Son haberler bölümüne gidin.
3. Adım: Bunun için mevcut bağlantıya tıklayın RSMSSB 2022 erişim kartı.
Adım 4: Yeni bir sayfada gerekli bilgileri girin ve gönder’i tıklayın.
Adım 5: RSMSSB Salon Bileti 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 6: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
Daha fazla bilgi için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.