Ordu, Udhampur’daki anaokullarındaki yetenekleri keşfetmek için bir ‘Aarunya’ atölyesi düzenliyor

ManK

New member
Jammu, 8 Aralık: Öğrencilere araştırma ve deney yapma sevgisini aşılamak için sürekli bir çabayla, üç günlük ‘Aarunya’-an Entegre etki alanı geliştirme atölyesi tüm anaokulları için özel olarak tasarlanmıştır Udhampur tutuldu Dhauladhar Ordusu İlkokul Öncesi OkuluCantonment, Udhampur, 6 Aralık’tan itibaren.
PRO Savunma Jammu Yarbay Devender Anand, “Udhampur’da türünün ilk örneği olan çalıştay, altı okuldan 375 çocuğun katıldığı Dhauladhar Ordusu İlköğretim Öncesi Okulu’nun bir girişimidir” dedi.
“Atölye, küçük çocuklara eğlenceli etkinliklerle yeteneklerini öğretmek ve uyandırmak için bir platform sağlamak amacıyla düzenlendi.”
Albay Anand, “Atölye çalışmaları ve etkinlikler, yeni eğitim kurumlarının sunduğu farklı öğrenme alanlarına göre özel olarak örülmüş ve tasarlanmıştır. Milli Eğitim Politikası 2020 ve kendi alanlarında çeşitli deneyime sahip tanınmış alan uzmanları tarafından gerçekleştirildi. Programlama, modelleme, resim yapma, yaprak yapma, kelime yapma, çömlek yapma ve daha birçok eğlenceli aktivite atölyenin öne çıkanlarıydı.”
“Aarunya’ çalıştayının kapanış oturumuna Bayan Sunita Dwivedi, AWWA, Kuzey Komutanlığı Bölge Başkanı, Bayan Mahalakshmi Subramani, AWWA, Kuzey Komutanlığı Bölge Başkan Yardımcısı ve FWO Başkanı, Dah Bölümü ve Katılımcı Okulların Yöneticileri Bayan Jasbir Kaur katıldı ve görüldü. motive edici çocuklar olarak,” diye ekledi Albay Anand.