OPSC Sağlık Memuru Sonucu 2023, opsc.gov.in adresinde açıklandı, nasıl indirileceğini görün

ManK

New member

YENİ DELHİ: Odisha Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı OPSC Sağlık Memuru Sonucu 2023 bugün, 9 Mart 2023. Tıbbi Memur (Asistan Cerrah) sınavına giren adaylar, liyakat listesini resmi web sitesi olan opsc.gov.in adresinden görüntüleyebilir ve indirebilir.
OPSC Sağlık Memuru yazılı sınavı 20 Şubat 2023 tarihinde yapılmıştır. Sınava 2600’den fazla aday girmiştir. Bunlardan toplam 1489 aday, Belge Doğrulama (DV) turu için geçici olarak kısa listeye alındı.
Adaylar şunları yapabilir: OPSC MO Sonucu 2023 aşağıdaki basit adımları izleyerek.
OPSC Sağlık Memuru Sonucu 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. opsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada Yenilikler bölümüne gidin.
3. Adım: “Yazılı Sınavda Ön Seçilen Adaylar – Tıbbi Memur (Cerrah Asistanı) pozisyonları için İşe Alım” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4: Bir PDF dosyası OPSC MO sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için kaydedin.
Sonucu kontrol et

Toplam 3481 sağlık görevlisi cerrah yardımcısı boşluğunu doldurmak için işe alım kampanyası yürütülüyor.
OPSC Sağlık Görevlisi İşe Alımı 2023: Belge Doğrulama
OPSC Sağlık Görevlisi belge doğrulama süreci 16 Mart – 21 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Belge doğrulama Cuttack’ta gerçekleştirilecektir.
Bununla ilgili daha fazla ayrıntı ve bilgi için, adayların OPSC resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.