YENİ DELHİ: Odisha Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı OPSC OCS Revize Ana Sınav Takvimi 2021 Bugün, 13 Şubat 2023. Odisha Kamu Hizmetleri Ana Sınavı-2021’e girmesi planlanan adaylar, revize edilen sınav tarihlerini resmi web sitesi opsc.gov.in adresinden kontrol edebilirler.
bu OPSC OCS Anadal Sınavı 2021 21 Şubat – 13 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir (üç gün hariç tüm günler, yani 22 Şubat, 7 ve 8 Mart). OKB sınavı iki oturumda uygulanmaktadır. 1. Vardiya 09:00 – 12:00 PM arasında ve 2. Vardiya 14:00 – 17:00 arasındadır.
Adaylar, EB adaylarına her ortamda, yani sabah 9’dan akşam 1’e ve öğleden sonra 2’den akşam 6’ya kadar fazladan bir saat verileceğini unutmamalıdır.
Odisha Kamu Hizmetleri sınavı aracılığıyla yapılan bu işe alım süreci, ön hazırlık sınavı, ana sınav ve kişilik testinden oluşacak toplam 405 boş pozisyonu doldurmak için yürütülür.
Nasıl kontrol edilir OPSC OCS Ana Sayfası 2021 Sınav tarihleri güncellendi mi?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – opsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada “Odisha Sivil Hizmetler-2021 Ana Sınavı (Advt. No. 25 of 2021-22) Revize Nihai Program Duyurusu” yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Yeni bir PDF dosyası indirilecektir.
Adım 4: PDF’yi açın ve OCS Ana Gözden Geçirilmiş Sınav Takvimini kontrol edin.
Adım 5: İleride kullanmak üzere kaydedin.
OPSC OCS Ana Erişim Kartı zamanı geldiğinde piyasaya sürülecektir. Yayınlandıktan sonra, adaylar resmi web sitesinden indirebilirler. Tüm adaylar, giriş biletinin sınav günü sınav merkezine getirilmesi zorunlu bir belge olduğunu bilmelidir.
Daha fazla bilgi için adaylar OPSC resmi web sitesini ziyaret edebilirler.