OPSC Kamu Hizmeti Ana Sınavı 2021 ÇIKTI, sınav programını opsc.gov.in adresinden kontrol edin

ManK

New member
OPSC Kamu Hizmeti Uzmanlık Sınavı 2021: Odisha Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı OPSC Kamu Hizmeti Uzmanlık Sınavı 2021 Tarihleri. Yaklaşan sınavda yer alacak adaylar, asıl sınav için sınav tarihlerini OPSC’nin resmi sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir. opsc.gov.in.
Odisha Kamu Hizmeti Ana Sınavı 2021, 7 ve 8 Mart 2023 hariç 21 Şubat – 10 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav, sabah 09:00 – 12:00 ve öğleden sonra 14:00 olmak üzere iki oturumda yapılacaktır. :00 – 17:00 arası.
Komite yakında bunun için giriş kartını yayınlayacak ve OPSC’nin resmi sitesinde adayların kullanımına sunulacaktır.
Resmi duyuruya göre, UPSCC’den Sivil Hizmetler Ana Sınavı 2022 için kişilik testi için hak kazanan ve başvuruda bulunan adaylar ve kişilik testi tarihlerinin yukarıda belirtilen Odisha Sivil Hizmetler Sınavı 2021 takvimi ile çakışması durumunda, sivil nüfus cüzdanı kopyası ile Sonunda yazılı sınavın yeniden planlanması için UPSC’den 9 Ocak 2023’ten önce e-posta kimliği aracılığıyla bu ofise hizmetler kişilik testi çağrı mektubu.
Adaylar OPSC Kamu Hizmeti Ana Sınav Takvimini görüntüleyebilir ve pdf aşağıda verilmiştir: –

OPSC Kamu Hizmeti Uzmanlık Sınavı 2021: Sınav Takvimini İndirin??
Adım 1. OPSC resmi web sitesini ziyaret edin – opsc.gov.in.
Adım 2. Ana sayfada yer alan ‘Ana sınav programı duyurusu’ linkine tıklayınız.
Adım 3. PDF bağlantısına tıklayın.
Adım 4. Yeni bir sayfaya yönlendirecektir.
Adım 5. OPSC Sivil Hizmetler ana sınav programı ekranda görüntülenecektir.
Adım 6. PDF bağlantısını indirin ve ileride kullanmak üzere kaydedin.
Adayların daha fazla ve ilgili bilgi için resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.