YENİ DELHI: Salı günü Odisha Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı OPSC Kabul Kartı 2023 sağlık görevlileri ve veteriner asistanı cerrahi pozisyonları için. OPSC MO ve VAS sınavlarına girecek adaylar, resmi web sitesi olan opsc.gov.in adresinden salon biletlerini kontrol edebilir ve indirebilir.
OPSC, 20 Şubat 2023 tarihinde Sağlık Memurları (Yardımcı Cerrahlar) ve Veterinerler için Yazılı Sınav yapacaktır. 22 Şubat 2023 tarihinde Asistan Cerrahlar. Adaylar giriş kartını online olarak indirmek için yazıdaki aşağıdaki adımları takip edebilirler.
OPSC MO, VAS giriş biletlerini çevrimiçi indirmek için adayların PPSAN numaralarını ve doğum tarihlerini vermeleri gerekmektedir.
OPSC MO Kabul Kartını indirmek için doğrudan bağlantı
OPSC VAS Kabul Kartını İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
OPSC Kabul Kartı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: OPSC resmi web sitesini ziyaret edin – opsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada MO ve VAS mesajları için OPSC 2023 giriş bileti bağlantılarına tıklayın.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönder’i tıklayın.
Adım 4: OPSC salon biletiniz ekranda görünecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere basılı bir kopyasını alın.
OPSC MO, VAS Sınavı 2023: İş Detayları
Bu işe alım kampanyası, Komisyon tarafından toplam 3481 tıbbi memur boşluğunu ve toplam 659 veteriner asistan cerrah boşluğunu doldurmak için yürütülmektedir.
Daha fazla bilgi için, adayların OPSC resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.