OPSC İşe Alımı 2022: Opsc.gov.in’deki 3481 Gönderi İçin OPSC Sağlık Görevlisi Bildirimi Yayınlandı, Kayıtlar 27 Aralık’ta Başlıyor |

ManK

New member
Tıbbi Memurların OPSC İşe Alımı 2022: Odisha Kamu Hizmeti Komisyonu (OPSC), sağlık görevlilerinin işe alınması için bir duyuru yayınladı. İlgilenen adaylar uygunluğu, önemli tarihleri ve kayıt sürecini şu adresteki resmi web sitesinde kontrol edebilir: opsc.gov.in.
için online kayıt işlemi Sağlık memuru işe alımlar 27 Aralık 2022’de başlayacak. Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023.
boş kadro sağlık memuru Detaylar
OPSC 1160 adedi kadın adaylara ayrılan bu alım kampanyası ile toplam 3481 sağlık görevlisi açığını doldurmayı hedeflemektedir.

hayırKategoriİş teklifi
1çekincesiz1000
2SEBC225
3Zamanlanmış kademe852
4planlı kabile1404
Toplam3481

OPSC Sağlık Memuru Yaş Sınırı
Sağlık memuru pozisyonuna başvuran adayların 1 Ocak 2022 tarihinde 21 yaşını doldurmuş ve 38 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.
Tıbbi memur eğitim yeterliliği
Adaylar, Hindistan Tıp Konseyi tarafından tanınan bir tıp fakültesinden veya tıp kurumundan MBBS veya eşdeğer bir dereceye sahip olmalıdır. Aday ayrıca geçerli bir kayıt belgesine sahip olmalıdır. Odisha Tıbbi Kayıt Kuralları1961.
KPSS İşe Alım Başvuru Ücreti
OPSC, tüm kategorilerdeki adayları bu pozisyon için başvuru ücreti ödemekten muaf tutmuştur.
Sağlık Memuru Alımı 2022 için ayrıntılı duyuruya göz atın
OPSC sağlık görevlisi 2022: Nasıl kayıt olunur?
1. Adım. opsc.gov.in resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Sağlık Memuru Alımı 2022’ye kaydolmak için bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kendinizi kaydettirin ve kimlik bilgilerini oluşturun
Adım 4. Şimdi kayıtlı bilgilerle oturum açın ve başvuru formunu doldurun
5. Adım. Gerekli tüm belgeleri yükleyin
Adım 6. Kayıt ücretini ödeyin ve formu gönderin
7. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın